(Pamiętaj, że jeśli dana postać nie została jeszcze opisana na łamach encyklopedii możesz być pierwszą osobą, która to zrobi. Ponadto, jeśli znajdziesz błąd w opisie lub uznasz, że pewne rzeczy zostały opisane zbyt powierzchownie - zawsze możesz to poprawić.)
W temacie poniżej można zamieszczać swoje subiektywne opinie o najemniku, interesujące informacje na jego temat, porady dotyczące tego jak nim sprawnie kierować, w jakich operacjach najlepiej się sprawdza czy z jaką bronią najlepiej sobie radzi. :)
* powyższe informacje zostały dodane przez administrację *
Danny jest bardzo dobrym najemnikiem. Zwinność i zręczność (oba po 99) są bardzo wysokie. Inteligencji ma także dużo więc szybko się uczy. Ma lubianą przeze mnie umiejętność: oburęczność. Ma niewiele celności, ale jak już wspomniałem, szybko się uczy.
_________________ "Say hello to my little friend" - Tony Montana
Potwierdzam. Danny to dobry zawodnik. Troche kiepsko z celnoscia, ale facet jest bardzo bystry i w mig wszystko lapie. Mimo to ze swoja celnoscia, gdy dac mu dwa dobre pistolety potrafi zrobic z nich dobry uzytek. Nie wspomne o wysokich wspolczynnikach odpowiadajacych za zrecznosc i zwinnosc. Dzieki nim ma zawsze pelna pule punktow akcji i dzieki temu moze pokonac duzy dystans by udzielic pomocy medycznej. Np Cliff tez jest dobrym medykiem, ale zanim Cliff sie zbierze to nasz ciezko ranny najemnik moze wykitowac. Danny uratowal moj tylek juz wiele razy, polecam. Gdy nabije strzelanie do 70(kilku) to mozna juz mu smialo dac jakas bron automatyczna np. AkSU.
Może i jest znany jako "Wilk - Samotnik", ale wg mnie lepiej go nie wystawiać samego na sektor wroga - po pierwsze, słabo strzela, po drugie, to on się chyba nawet na petardach nie zna. Trafi na zaminowany gaz łzawiący i będzie lipa. Jednym słowem, kolejny z inteligentych lekarzy. Jego umiejętność to oburęczność. Nie lubi Biffa, Bubby i Steroida.
Miguel Gość
Wysłany: 2008-05-20, 09:03
super gostek, tani i ma extra charakterystyki, troche zezowaty na początku:-) strz ok. 60, ale sie niesamowicie szybko rozwija i po kilkunastu bitwach wymiata już konkretnie, trzba mu po prostu pozwolić duzo strzelać. Podobnie jest m.in. z Dr. Q Huaong, tylko że ma mniej zdrowia
mdk6 Gość
Wysłany: 2008-05-20, 09:03
Gram bodajże z n - ty raz i zawsze grę rozpoczynam z Ice'm w drużynie. Na początku gry jest niezawodny (broń i strzały snajperskie), a w miarę upływu czasu (dodając trochę pancerza i lepszą broń) staje się nie do pokonania.
Jeden z fajniejszych medyków w grze (przynajmniej według mnie) bardzo dobrze zna sie na swym fachu ma świetną zwinność co pozwala mu na swobodne manewrowanie na polu walki , zręczne raciczki pozwalają mu spokojnie przeprowadzić operacje na otwartym sercu , naprawde polecam
_________________ John F. Kennedy , Robert Kennedy and Joseph Kennedy are THE BEST ! RULES !
"Ludzkość musi położyć kres wojnie , bo inaczej wojna położy kres ludzkości."
John F. Kennedy
"Give me a place to stand and I will move the world."
Robert F. Kennedy
Longshot i z czego ta świnka !?
NIgdy nim nie grałem. W ogóle nie widzę większego sensu w najmowaniu ludzi specjalizujących się w medycynie. Umiejętności, które posiada każdy inny najemnik są dla mnie wystarczające.
Profil na JAGGEDopedii: nie mam
Wysłany: 2009-07-01, 12:58
Daniela nie bierzesz jako medyka... jeżeli będzie często walczył i leczył po pewnym czasie może mieć staty jak Magic tylko zamiast mechaniki medycynę. 99 health i 99 agility jak podniesiesz jeszcze dexterity do okolo 85 to masz maratończyka w składzie który do tego ciągle przerywa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum