Serwis zawieszony do odwolania. Jesli chcesz pomoc - daj znac na scooly@jaggedalliance.pl
Forum dyskusyjne poświęcone serii

JAGGED ALLIANCE

Nawigacja: « Poprzedni temat | Następny temat »

Ivan Dolvich
Autor Wiadomość
scooly 

Wysłany: 2008-05-06, 11:52

Ivan Dolvich

(Pamiętaj, że jeśli dana postać nie została jeszcze opisana na łamach encyklopedii możesz być pierwszą osobą, która to zrobi. Ponadto, jeśli znajdziesz błąd w opisie lub uznasz, że pewne rzeczy zostały opisane zbyt powierzchownie - zawsze możesz to poprawić.)

W temacie poniżej można zamieszczać swoje subiektywne opinie o najemniku, interesujące informacje na jego temat, porady dotyczące tego jak nim sprawnie kierować, w jakich operacjach najlepiej się sprawdza czy z jaką bronią najlepiej sobie radzi. :)

Cell 

Wysłany: 2008-05-10, 15:03

Niezły najemnik tylko szkoda, że gryzie się ze Steroidem...

Ale jak go już biore to koniecznie z Igor'em & Iggy'm (jak go będe miał).
Będe brhonił nas przed zakusami wroghaa ;)
.....................................................................
http://dziecineo.prv.pl/

http://www.wsp.krakow.pl/papers/f_lamer.html

dzieci NEO do PIEKŁA

A tak na marginesie to... Szadou ilu dzieci Neostrady już spłoneło w twojej miejscowości? ;P

Cell 

Wysłany: 2008-05-14, 14:33

Monolito napisał/a:
Grizzly jest zarąbistym najemnikiem

Chyba napisałeś to niewtym temacie...
Będe brhonił nas przed zakusami wroghaa ;)
.....................................................................
http://dziecineo.prv.pl/

http://www.wsp.krakow.pl/papers/f_lamer.html

dzieci NEO do PIEKŁA

A tak na marginesie to... Szadou ilu dzieci Neostrady już spłoneło w twojej miejscowości? ;P

Stachir 

Wysłany: 2008-05-15, 09:52

Jest Rosjaninem - owszem, ale spokojnie..., troszke podłapał już angielski. Wprawdzie jego rosyjskie odzywki często przyprawiają o ból brzucha to da się wytrzymać... Ivan jest twardy, ma dużą siłe, inteligencje i umiejętności strzeleckie..

mha
Gość

Jeden z lepszych najemników a przy tym nie tak drogi jak Gus. Niestety Steroid za nim nie przepada.

Siaska
Gość

..wlasciwie to zatrudnilem go z sentymentu dla wujka, okazalo sie ze jest on bardzo dobry jak na swoja cene, dzieki niemu na poczatku mozna duzo zdzialc, poza tym to nasz sasiad ze wschodu:)..

Lech23
Gość

jesli kogos spieprzylii patrzac na poprzednie czesci to wlasnie Ivana :( kiedys jeden z najlepszych ludzi ze wzgledu na swoje parametry [byly przyzwoite] i cene teraz sama cena odstrasza juz lepiej zabrac blooda i go wyszkolic, w pozniejszym etapie szkoda na niego pieniedzy juz lepiej zabrac Lena

wilczyca
Gość

mój ulubiony najemnik:) może przez sentyment do czesci 1;) odzywki zajebiste - przez niego mialam przez parę miesięcy fascynację j.rosyjskim...brałam slownik i tłumaczyłam wszystko co znalazłam...łacznie z opisami produktów spożywczych:D

Alarik
Gość
Wysłany: 2008-05-15, 09:53

Jak dla mnie jest to jeden z lepszych najemników w grze. W dalszej części gry świetnie sobie radził z Dragunovem. Doskonały we wczesnym stadium. Tylko cena ciutkę za wysoka.

Zielarz
Gość
Wysłany: 2008-05-15, 09:53

On jest najlepszy!!!!!!!!!!!! Wybrałem go gdy zagrałem pierwszy raz w jaggeta i od razu wiedziałem ze Ivan z diskoskiej rosji jest the best!!!!!!!!!!!! polecam wszystkim on jest świetny.

TermiFNFAL 
Weteran L.A.

Wysłany: 2008-05-15, 09:54

Ivan właściwie nie ma wad, oprócz mechaniki. Jest rosjaninem, fajnie to brzmi w gierce (tylko szkoda że to nie jest tłumaczone). Jego pochodzenie sprawia, że nie wszyscy go lubią. Szybko się uczy i zdobywa doświadczenie. Jego cena szczególnie nie wzrasta wraz z doświadczeniem. Jego umiejętności to ciężka broń i broń automatyczna. Lubi Grunty'ego i Igora, nie lubi Bubby.

Hudson 

Wysłany: 2008-05-18, 07:37

Ivan jest dobrym najemnikiem. Czasem go biorę także przez sentyment do JA1. Dobry strzelec, jest zwinny... Niestety jego główną wadą jest to, że Steroid go nie lubi i przez to żadko go biorę do składu.

Hicks 

Wysłany: 2008-05-20, 10:52

Ivan ja też go biore przez sentyment do Jagged Alliance , ma dużo zalet i mało wad (ale dość drażniących ja dla mnie) o to one :
zalety
-dobry strzelec
-przydaje sie jako chłopiec od LAWów
-jako zapasowy samper też może być (ale po lekkim treningu)
-jako grenadier też nie zawadzi go wziąść
wady
-................komunista i wielki fanatyk komunizmu odrazu przypomina mi sie muj kolega który jest wielkim fanem stalina , lenina itp. (jeszcze twierdzi że komunizm jest dobry i powinien powrucić do Polski ponownie by żyło sie lepiej)

"Ludzkość musi położyć kres wojnie , bo inaczej wojna położy kres ludzkości."
John F. Kennedy
"Give me a place to stand and I will move the world."
Robert F. Kennedy
Longshot i z czego ta świnka !?

dzidek1983 

Profil na JAGGEDopedii: nie mam
Wysłany: 2009-06-30, 09:39

szczerze to po Ivanie spodziewałem się więcej... to naprawdę dobry najemnik ale w niczym się nie wyróżnia, typowy rosyjski żołnierz... ma przyjąć 10 kul, przeżyć i na końcu zabić wroga tym co ma pod ręką...

Polecam w grupie z Igorem i Gruntym

Odpowiedz do tematu