Mam problem. Czy ktoś powie mi jak mógłbym dodawać własne mapy do kampanii?? jedną już zrobiłem ale niedziałają żadne mapy oprócz tych z oryginalnej kampani UB
W katalogu z grą masz taki program Set JA2UB Campaign.exe . Uruchom go i utwórz nową kampanie . Przycisk "Nowa", a następnie "Wybierz" . W katalogu Data\Campaigns zostanie utworzony nowy katalog z Twoją kampanią, a do niej wrzuć swoje mapy .
W katalogu z grą masz taki program Set JA2UB Campaign.exe . Uruchom go i utwórz nową kampanie . Przycisk "Nowa", a następnie "Wybierz" . W katalogu Data\Campaigns zostanie utworzony nowy katalog z Twoją kampanią, a do niej wrzuć swoje mapy .
tak też robie, ale i tak mam mapy tylko z UB kampanii:(
A ustawiłeś wszystkie parametry mapy jak 32 przeciwników, kierunki wejścia/wyjścia itp. ?
I jeszcze w miejscu gdzie pojawiają się wszystkie teksty najemników powinien pojawić się odpowiedni komunikat potwierdzający, że Twoja mapa została dodana.
niestety ale niedziałają mi mapki... daje tam jakieś miejsca zatwierdzeń ale cały czas jest error. że potrzebne północne wejście czy jakoś tak...Jak daje punkt zatwierdzenia i przełanczam na np Najemnicy to punkt mi sie wyłancza...
Niewiem gdzie sie to wszystko ustawia
Czytałem ten poradnik ale szkoda że niema scrinów...
[ Dodano: 2008-08-21, 19:19 ]
Teraz mapa działa, ale:
Jeżeli nie usunę dachu z budynku, niewidze wnętza budowli
mam problem z podziemiami:
pisze "Underground level needs invasion insertion gridno value" niebardzo rozumiem co mam jeszcze zrobić...
ktoś może wie??
Z góry dziękuję
[ Dodano: 2008-08-27, 12:06 ]
oki:) już mam wszystko wyczytałem
[ Dodano: 2008-08-27, 18:01 ]
Mam kłopot z dodaniem piwnicy...bo nieda się tam wejść albo mi najemnicy wychodzą z powierzchni i znikają albo pojawia się okno Error i pisze że niemożna znaleźć mapy.
Czy musze ustawiać chody w tym samym numerze kratki?? czy jak mam to ustawić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum