Czy coś wiadomo o oficjalnym addonie do 7.62 HC tzn o 7.62 Reload?
Bo z tego co udało mi sie dowiedzieć to ruska wersja wyszła - wiadomo coś na temat czy w ogóle będzie wersja angielska czy polska (?).
Ponoć dodatek całkiem fajnie zrobili ale jeszcze fajniej byłoby zobaczyć go trochę rzybciej niż 4 lata po premierze (o ile w ogóle)...
aszek Pomógł: 5 razy Dołączył: 02 Kwi 2008 Posty: 21
Wysłany: 2009-10-19, 18:15
W Reloadzie nie ma nic szczególnego poza nowymi questami i sektorami. Rzecz jasna wszystko jest po rosyjsku (dla mnie niestrawne). Reloada jakiś czas temu widziałem, ale tylko od strony edytora (E7.exe -editor), bo ciekawiło mnie jakie nowe zabawki dodali, ale nie dodali nic (nawet tej broni jest mniej), więc nic straconego że nie ma wydawcy. Zresztą, co tu mówić, Aperion jest małą firmą developerską i jakoś nie szczególnie im się spieszy do wydania swoich produktów poza rynek rosyjski (1C), a nawet po wydaniu E5 i E6 na rynek europejski (właściwie to tylko w Angli) ciągle nie ma oficjalnego forum w tym języku... w ogóle to wielki sukces że Cenega się z nimi dogadała i wydali E5 i E6 w Polsce ! Zresztą nawet nie ma oficjalnego tłumaczenia E6 na język angielski i całe to wydawanie produktów Aperiona bazuje na tłumaczeniach fanowskich, więc jeśli E7 ma być gdziekolwiek wydane to pewnie fani musieli by go przetłumaczyć, a z tego co wiem (ostatnio nie interesowało mnie to już) to się na to nie zanosi, bo tamta grupa moderów pracuje teraz nad BFXem i HLA i nawet patche do E6 sami wydają. Powiem więcej, E6 nie jest finalnym produktem - wiele rzeczy nie zostało w ogóle skończone... cóż... Aperion pracuje nad kolejną ewolucją Brydzi: Capitulum i jak widać nie ma czasu na support dla E6 - a tu można jeszcze wiele zrobić/ulepszyć/zarobić ;p.
Szczerze powiem że nawet ucieszyła mnie ta wiadomość :)
Przede wszystkim część z ewolucją Brygady (Capitulum...?) - bo szczerze powiem że taka gra jak JA musi ewoluować i jeśli zrobią krok w kierunku w którym poszło 7.62 to będę zadowolony z gry :)
Poza tym mam coraz większa ochotę zainstalować HardLife Addon zwłaszcza że jak piszą twórcy - jest to gra w formie w jakiej miało wyglądać 7.62 z wykręconym realizmem itp (a pozostawioną grywalnością).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum