Serwis zawieszony do odwolania. Jesli chcesz pomoc - wypelnij ankiete.
Forum dyskusyjne poświęcone serii

JAGGED ALLIANCE

Nawigacja: « Poprzedni temat | Następny temat »

Test osobowości I.M.P
Przesunięty przez: Jack3, 2007-11-01, 19:04
Autor Wiadomość
Aven
[Usunięty]

Wysłany: 2006-07-20, 18:06

a moze ktos podac sposob aby dostac snajperstwo i skradanie prosze

snick 

Wysłany: 2006-07-20, 18:41

Snajperstwa nie da się ustawić przez pytania. Można je ustawić w JA2 ver 1,13.

Skradanie - zajrzyj na stronę główną i popatrz w poradnikach lub poszukaj na forum by dowiedzieć się gdzie tego szukać. To wszystko zostało już powiedziane.

Lecter 

Wysłany: 2006-07-26, 08:18

Aven napisał/a:
a moze ktos podac sposob aby dostac snajperstwo i skradanie prosze
IMP Editor

http://download.jaggedall...ils.php?file=78

Nicolas
Gość
Wysłany: 2006-12-15, 14:24

mam pytanie. czy jest pomocna tabela służąca tworzeniu najemnika w JA 2 Wildfire ?

Lecter 

Wysłany: 2006-12-16, 19:44

niestety nie, ale możesz sie posłużyć tą z ja2 - różnią się ale mało

delanov 

Wysłany: 2009-06-10, 23:41

Niestety ja w takim razie jestem beztalencie...wybieram odpowiedzi dokladnie te ktore sa napisane...wszystkie wybieram b/z procz tych dajacych sztuki walki...wybieram gebe ktora byla pokazana wczesniej, a na koniec mam skradanie i sztuka walki :wlosy: co robie zle ?

do tego spotkala mnie mala niespodzianka, otoz jako odp. w pierwszym pytaniu wybralem "2" i nie musialem potwierdzac tej odpowiedzi...moglem od razu przejsc do kolejnych pytan nie zaznaczajac odpowiedzi az doszedlem do 17 (!!!) pytania:

Jak wylacze gre po tym co opisalem wyzej i zaczne nowa gre, to przy tworzeniu wlasnej postaci wywali mnie z gry. Pozatym nie zawsze mozemy przeskakiwac po pytaniach, ale mi sie udalo juz kilka razy zawsze wybierajac odp. druga w pierwszym pytaniu. Nie wiem czemu to sluzy ani do jakie sa tego plusy/minusy, moze ktos inny ma pojecie o tym? Pytan bo nie spotkalem sie z tym na tym forum..

Mam 1.12 po ang ...kiedys na alle_drogo kupilem...

Avenger

Wysłany: 2009-08-25, 11:21

delanov to co tutaj opisałeś rzeczywiście działa bo ja tak od samego początku omijam pytania, odkąd gram w JA2 i dodam że działa to wkażdej wersji gry(JA2 1.05r, Urban Chaos, Wildfire) przy każdej początkowej opcji(łatwy, trudny, dużo broni itd...) czy też mężczyzna czy kobieta i nie zawsze to działa, a od czego to zależy niewiem, znam tylko sposób

Włączasz grę, nowa gra, opcje dowolne, otwierasz pocztę(maila od IMP), wchodzisz na stronę IMP, wpisujesz kod dostępu, i BEGIN, wpisujesz co tam chcesz, akceptujesz, dalej przechodzisz do pytań, i kiedy zobaczysz pierwsze pytanie wychodzisz z lapka odrazu, Alt+S, Alt+L, otwierasz lapka, wchodzisz na stronę IMP, wpisujesz kod dostępu od razu przechodzisz do pytań, wybierasz opcję drugą i voila, powinno działać, jak nie albo masz pecha albo niepotrzebnie robisz jakieś rzeczy, typu zerknięcie jeszcze na wpisane wcześnie imię, istnieje jeszcze bardziej czasochłonny sposób na omijanie pytań ale w 100% sprawny jak masz pytania wybierasz jakąś ospowiedź, jak masz następne pytanie, wychodzisz z lapka, Alt+S, Alt+L, otwierasz lapka,itd, i jak masz pytania to jak zerkniesz na odpowiedź poprzedniego to będzie jej brak

Odpowiedz do tematu