Jak widać, opisałem parę miast w JAGGEDopedii, a ponieważ nikt nie jest w stanie zapamiętać imion i roli wszystkich postaci, skorzystałem z kodów do teleportacji po całej mapie. W ten sposób, przypadkiem trafiłem do sektora P1 (nie można się do niego dostać w normalny sposób). I odkryłem w nim... poziom z dema JA2, aczkolwiek całkowicie wyludniony z wrogów i NPCów. W dodatku, schody na niższy poziom istnieją, natomiast ten poziom raczej nie, gdyż przy próbie zejścia gra wychodzi do Windowsa.
Dodam jeszcze, że tą ciekawostkę znalazłem na JA2 Gold z zainstalowanym patchem 1.13, który jednak nie zmienia terenu, więc temat zakładam w kategorii JA2 - bo zawsze warto wiedzieć, że poziom z dema jest też w pełnej wersji ;).
_________________ "Is there life after death? Trespass here and find out"
napis przed polem minowym
w polskiej wersji tez jest sektor z dema, nie mozna tylko do niego wejsc, pojawia sie error o braku loadscreena. testowalem na polskiej wersji + exe z bety 0.95
ja mam podobny problem z kodami wiem wersja PL i jeszcze 1.13 chyba dosc rzadka.:)A i z pudelka kiedys za 80 PLN kupilem w Empiku stare dzieje niestety tylko plytki zostaly...
Witam ;)
Można się dostać do sektora P1 bez kodów. Trzeba polecieć helikopterem. Nie można z niego wysiąść na tym sektorze, ale gdy skończy się paliwo to Skyrider wysadzi najemników na P1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum