Byliście w Almie, przeklinaliście ze wsciełości było mnustwo load'ów i wkońcu fartem (bądź też nie fartem) udało wam się ich wybić. Nagle ostatni żyjący żołnierz zaszedł was od tyłu i zabił, a wy niezdążyliście zrobić save. ;P
Albo:
Przez przypadek wysadziliście swoich najmmników xD.
Wpadek mogło być wiele. Piszcie o wszystkim co wam się przypomni.
Ja niemam oczym pisać, bo żadnej wpadki niemiałem . Miłych wpomnień!
_________________ "Ojcze nasz któryś jest w niebie"
Charlene Higgens
.....................................................................
Będe brhonił nas przed zakusami wroghaa ;)
.....................................................................
http://dziecineo.prv.pl/
Ja kiedyś byłem w Grumm i miałem mały team. Był w nim Reaper i Len. Len stał bliżej wroga, Reaper trochę dalej. Reaper strzelił i rozkwasił łeb Lenowi. Była taka przypadkowa ekscytująca śmierć. Szkoda tylko, że jeden z mojego teamu padł bez głowy...
_________________ "Say hello to my little friend" - Tony Montana
Ja miałem taką wpadke :
zachciało mi sie grać na poziomie trudności "ekspert" wynajołem 6 najemników (dobrych najemników , takich z wyższej półki)nie chciałem przchodzić gry tylko porozwalać kilka patroli i przejąć z jedno miasto . No i zaatakowałem patrol składający sie z 10 wrogów , opcje automatycznego roztrzelania i moja drużyna przegrała pozostało jeszcze 4 wrogów , zostało mi troche kasy więc postanowiłem wziąść Bulla żeby sie zemścić . Wchodze do sektora skradam sie po wyposażenie (chyba Lena i Neilsa) wziołem wszystko , po chwili wyskoczył mi wróg załatwiłem go bez problemu , potem kolejny i jeszcze jeden... No i Bull załatwił wszystkich (co prawda dostał jedną kule ale wygrał) poradził sobie z 4 sam (podkreślam jeszcze że wszyscy mieli długą broń)
_________________ John F. Kennedy , Robert Kennedy and Joseph Kennedy are THE BEST ! RULES !
"Ludzkość musi położyć kres wojnie , bo inaczej wojna położy kres ludzkości."
John F. Kennedy
"Give me a place to stand and I will move the world."
Robert F. Kennedy
Longshot i z czego ta świnka !?
Hawker Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Sty 2007 Posty: 70
Wysłany: 2008-05-21, 18:33
Przez czysty przypadek któryś z najemników strzelił do wynajętego Conrada, a ten sam z siebie postanowił się odgryźć. Odwraca się i... jego kałasz się zaciął .
Cell napisał/a:
Przez przypadek wysadziliście swoich najmmników xD.
Łooo, ile to razy się zdarzało
Ja: "No, nareszcie dobiorę się do tych S.O.B. z magazynu z Almy [wszyscy snajperzy na pewnych pozycjach, podkładam TNT i zacieram ręce]"
Z jedną uwagą: nie kazałem uprzednio Irze nieco się oddalić...
Chyba nie muszę dokańczać?
_________________ "Po wyciągnięciu zawleczki Pan Granat przestaje być naszym przyjacielem" - ulotka szkoleniowa US Army
Hm... Przypadkiem rozwałona głowa innego najemnika z zespołu, który stanął na linii ognia, ale nic nie przebije wysadzenia swojego zespołu na polu minowym (tak to jest, gdy wszyscy wypchani są HMXami oraz TNT i MD przypadkiem stanie na minie, a wszyscy bum).
_________________ "Bądźcie mocni w Panu" - Ef 6,10.
Największa wpadka ja2 to NUMB nie miałem miejsca u gryzzliego i grunty'ego i dałem Law'a NUMB;owi i przy wysadzaniu czołgu w medunie ten idiota zabił mi połowę zespołu ,,, tak o :/ 6^3 w tym jeszcze 1 miał kkrytyczne
Miałem pewien pamiętny kiks w Almie w sektorze z magazynami. W jednym z nich jest pokaźny zbiornik z paliwem.
Po zdjęciu kilku wrogów przeciskałem się między nim a ścianą po sprzęt zabitego przeciwnika zamiast kursora "zbadaj" przypadkiem wystrzeliłem smażąc jeszcze 2 innych towarzyszy :/ Jak się później okazało przy wczytaniu przez kilka minut nie dokonywałem zapisów.
Ostatnio zmieniony przez kain 2009-10-20, 21:02, w całości zmieniany 2 razy
Nie udało mi się rozbroić pułapki w skrzynce postacią która miała 100 wyb max morale i prawie całą energie. Do tego po wybuchu skrzynki wybuchł mi granat z ekwipunku
Krzyzak Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Gru 2009 Posty: 30
Wysłany: 2010-02-20, 17:00
broniłem jednego z sektorów balime
ustawienie postaci widać tutaj
z rogu budynku wyskoczył wróg i rzucił przed trevorem granat. w żywopłot - on nie wybuchł, po walce ( shadow po oflankowaniu rzucił granatem w 2 kolesi, nagle coś wybuchło w jednym - stawiam że to było rdx ) zobaczyłem na granat i miał zaledwie 45 % stanu - wspomne jeszcze ze grałem wtedy 1.13 3287 :)
_________________ walcz za wolność, zabijaj dla pieniędzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum