Pewnego pieknego dnia grzebalem sobie w moich save'ach edytorem Jape i zauwazylem, ze istnieje taka postac jak El Dorado - o statystykach jak lodziarka, tzn. Ag - 1, Dex - 1, Str -1, Lea - 1, Wis - 1, reszta 0, jeden punkt doswiadczenia i 100 HP...
Czy ktos kiedykolwiek slyszal o czyms takim???
Ekhem... o ile mnie pamięć nie zawodzi jest to samochód - kolejna pozostałość po programistach JA2 (tak samo jak np. niedoszły miotacz ognia). Nie dam za to głowy, ale wydaje mi się że podrasowana jego (samochodu) wersja wystąpiła w mod. Deidranna Lives.
EDITED 15:50
W załączniku przesyłam zdjęcie cyknięte przez gonzo_68 z Deidranna Lives.
Heh, dziwna nazwa jak dla samochodu...
Chyba sobie zainstaluje tego moda i w ogole wszystko co sie da poinstalowac - przeciez do konca wakacji jeszcze miesiac, wiec zdarze sie nagrac... bo w roku szkolnym to juz niebardzo czasu bedzie...
Ale do rzeczy: patrze, ze jest jeszcze cos jak "Speck..." - statystyki ma takie same, tylko, ze 15 HP - wiec to raczej nie samochod...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum