Serwis zawieszony do odwolania. Jesli chcesz pomoc - daj znac na scooly@jaggedalliance.pl
Forum dyskusyjne poświęcone serii

JAGGED ALLIANCE

Nawigacja: « Poprzedni temat | Następny temat »

Problem z JA2 i JA2: Wildfire
Autor Wiadomość
border

Wysłany: 2005-09-23, 21:42

witam. ostatnio zainstalowalem sobie ja2 wildfire i chcac pograc na wymagajacym poziomie dalem na expa i gralem samym impem. i tutaj jest problem - podczas jednej z walk gra ma zwieche, po odczycie autosave rowniez ma zwieche... po odczytaniu starszego save miala zwieche gdzie indziej. zwiecha = nic nie dziala poza magicznym ctrl+alt+del, ekran zamiera jakby sie zrobilo prontscreena i jego ogladalo...

nie zrazony tym po prostu wywalilem z dysku wildfire (ktory zreszta jest duzo gorszy od zwyklego ja2 moim zdaniem) i znalazlem orginalna plytke ja2 gdzies na dnie szafy. uradowany wrzucam do cd, setup i NARA... aplikacja 16bitowa nie moze byc odtworzona... dla formalnosci sprawdzilem druga plytka (moze to zabrzmi dziwnie ale rowniez orginalna!) i to samo... mam windowsa XP z SP2, komp chodzi na athlonie 1000ileśtam+ (chyba 1700+) z 384ramu. o co chodzi z tym? jestem ciezko zalamany faktem ze nie moge grac w ukochana gierke... moze ktos poratuje. pozdrawiam

scooly 

Wysłany: 2005-09-24, 08:10

Zamykam ten topic.

Tutaj może znajdziesz odp. a jeśli nie to jest to najlepszy topic do drążenia:
http://ja2.thc.net.pl/forum/viewtopic.php?t=523

+1 dla Pana :wink:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi