Słuchajcie, mam problem. Jak dłuższy czas siedzę w mieście (teraz akurat w medunie) to spada ma lojalność, i to bez powodu. Jakby coś tam właziło to by to wykryła samoobrona, a nie gram na SF. Help me!
Chodzi o to, że po dłuższym postoju (kiedy nie zdobywasz miast, nie zabijasz przeciwników itd.) ludności spada lojalność. Dzieje się tak zawsze, by temu zapobiedz musisz się gdzieś wybrać i rozbić jakiś patrol lub coś podbić.
Ostatnio zmieniony przez snick 2006-01-02, 15:01, w całości zmieniany 1 raz
Łosiu: W takim razie nie zrobisz już nic, żeby podnieść lojalność. No bo tak:
-nie pokonasz wojsk królowej, bo ich nie ma
-nie wykonasz żadnych questów, bo już wszystkie wykonałeś
Jedyny sposób to zabić królową, co jednak zakończy grę, a tego nie chcesz, bo szkolisz najemników. Pat.
_________________ Gość, zapraszam Cię na:
www.mglawicamocy.pl
Forum Storytellingowe osadzone w świecie Gwiezdnych Wojen
Łosiu, najlepszym rozwiązaniem jest moim zdaniem skorzystanie z tematu - http://eko-exit.pl/forum/viewtopic.php?t=68 (Rozwijanie umiejętności). Dzięki zawartym w nim informacjom, dość szybko uporasz się z wytrenowaniem najemników. A kiedy przyjdzie czas, że lojalność spadnie, wczytasz save'a z momentu, w którym już wytrenowałeś, a lojalność jeszcze nie spadła, zajmiesz ostatni sektor Meduny i powrócisz do treningu. PóĽniej podobnie można zrobić ze schronem (na chwilę przed spadkiem lojalności podbić sektor).
Wiesz co Łosiu: Ja też tak się kiedyś bawiłem.
Zająłem wszystkie sektory - oprócz ostatniego, a potem odbijałem tylko ataki - a były coraz częstsze i groĽniejsze. Lojalność zaczęła spadać. W końcu po prostu wszedłem przez figurę w ogrodzie (w domku jest pilot do tej figury - ale to na pewno wiesz) i miałem jeszcze jak się okazało ze trzy sektory walki w podziemiach zanim przez kominek wszedłem do pałacu.. i zakończyłem grę efektowną demolką.
Tzn. jak zrozumiałem do sektoru z pałacem jeszcze nie wszedłeś.
Bez końca grać się nie da - najlepiej wygrać - i zacząć od nowa
Statsy są ci potrzebne zapewne do JA2,5. I tak masz już bardzo wysokie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum