Kto według was jest lepszy: Shadow czy Reaper. odpowiedz uzasadniajcie. wedlug mnie Reaper bo ma wieksze umiejetnosci strzelecki, inteligencje i poziom doświadczenia.
_________________ Żołnierz dostał w głowe i stracił 23 punkty inteligencji:)
Ja wolę Reapera, lepsze statystyki, fajne odzywki, ogólnie fajny gość. Bardziej pasuje mi do mojej strategii walki w dzień bez żadnego skradania się. Shadowa w całej grze dłużej miałem tylko raz podczas grania w Deidranna Lives!. Zostawiłem go bo w niczym mi nie wadził (ale jakbym wziął wcześniej Reapera prawdopodobnie Shadowa bym nie rekrutował)
Moim zdaniem tworzenie takich tematów jest bez sensu, ktos kiedyś to napisał, a ja to powtórze. Takich tematów może zrobić w setkach, ponieważ bohaterami ich może być każdy.
Czemu akurat Reaper z Shadowem? A może Bull z Williamsem?
Nie róbcie czegoś takiego, no chyba, że najemnicy mają ze sobą coś wspólnego np. Bull czy Grizzly.
_________________ Samo zwycięstwo nic nie znaczy, trzeba umieć je wykorzystać.
Najlepsze w tym temacie jest to, że spośród dwóch odpowiedzi można wybrać... dwie! A co do tego, że temat bez sensu to się zgadzam, wiec może ktoś by go zamknął...
_________________ Gość, zapraszam Cię na:
www.mglawicamocy.pl
Forum Storytellingowe osadzone w świecie Gwiezdnych Wojen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum