Serwis zawieszony do odwolania. Jesli chcesz pomoc - wypelnij ankiete.
Forum dyskusyjne poświęcone serii

JAGGED ALLIANCE

Nawigacja: « Poprzedni temat | Następny temat »

Earl "Magic" Walker
Autor Wiadomość
scooly 

Wysłany: 2008-05-04, 07:30

Earl "Magic" Walker

(Pamiętaj, że jeśli dana postać nie została jeszcze opisana na łamach encyklopedii możesz być pierwszą osobą, która to zrobi. Ponadto, jeśli znajdziesz błąd w opisie lub uznasz, że pewne rzeczy zostały opisane zbyt powierzchownie - zawsze możesz to poprawić.)

W temacie poniżej można zamieszczać swoje subiektywne opinie o najemniku, interesujące informacje na jego temat, porady dotyczące tego jak nim sprawnie kierować, w jakich operacjach najlepiej się sprawdza czy z jaką bronią najlepiej sobie radzi. :)

Odiss
Gość
Wysłany: 2008-05-04, 07:31

Magic jest najlepszy- znakomicie strzela, jest silny, wytrzymały, otwiera wszystko i jest doskonałym mechanikiem. Trochę drogi ale w późniejszych częściach gry warto w niego inwestować. Słabo strzela seriami, pojedynczym znacznie lepiej.

eMKa
Gość

To żart jakiś? Statystyki jak u pół-boga cena jeszcze wieksza, dośw mizerne. Szadołowi nie podskoczy.

Rafix
Gość

Otwiera wszystko, we wszystko trafi, wszystko naprawi, wszędzie wejdzie, wszystko wytrzyma. Jest geniuszem. W starciu z Shadowem wypada nieco lepiej.

MATI
Gość

Moim zdaniem "Magic" jest najlepszym najemnikiem w grze posiada bardzo dużo zdrowia, jest silny, mądry, dobrze strzela, jeszcze lepiej naprawia sprzęt, jest bardzo zręczny i co najbardziej ważne zwinny(może się dzięki swojej zwinności i zdolności wejść przeciwnikowi nawet do d... , a wróg się nawet nie zoriętuje) może nawet bez problemu może parować ciosy wroga(nóż, pięść, pazury dzikiego kota)a w otwieraniu zamków jest prawie niepokonany.Jedynie cena jest wadą ale przy tylu zaletach warto.

iprs
Gość

Magic jest zdecydowanie najlepszym najemnikiem w całej grze!!! Cena wysoka, ale to oczywiste z takimi umiejętnosciami, inteligencją i zdrowiem. Shadow jest dobry ale z Magicem nie ma szans - rafix ma racje! Magic jest the best!

TermiFNFAL 
Weteran L.A.

Wysłany: 2008-05-04, 07:42

Kolejny najemnik godny polecenia w każdym etapie gry. Ma wysoki współczynnik zwinności, dzięki czemu może sobie biegać po całym sektorze zostawiając wrogów daleko w tyle. Twarz brutala... czego więcej chcieć od zawodowego żołnierza? Najemnik w sam raz na samotne wyprawy na wrogie sektory. Jego umiejętności to otwieranie zamków oraz skradanie się. Lubi Blooda i Ice'a, nie lubi Bubby i Buns.

Jack 

Wysłany: 2008-05-04, 09:34

Magic to mój ulubiony najemnik(zaraz po moim IMP oczywiście), jest też według mnie najlepszy, jego kocia zwinność, zabójcza celność przy strzelaniu, wspaniała zręczność, wysoka inteligencja oraz bardzo dobra znajomość mechaniki robią z niego najemnika uniwersalnego. Ma też(przynajmniej ja tak uważam) fajne odzywki, nie takie denerwujące jak u niektórych, prawdziwy profesjonalista w każdym calu. Jedynie jego cena pozostawia wiele do życzenia..., ale za takie umiejętności, cóż uważam że warto poświęcić każdego centa(czy tam inną walute :jezyk: ) na tak wspaniałego najemnika :wink:

Hicks 

Wysłany: 2008-05-04, 12:23

Gdy dopiero zaczynałem przygode z Jagged Alliance była to moja ulubiona postać ze względy na doskonałe uwarunkowania fizycznae , duża siła , zdrowie , zwinnośc , zręczność
ma też bardzo dobrze rozwiniętą mechanike i przedewszystkim umiejętności strzeleckie . Ma też dużo inteligencji co pozwala nam zrobienie z Magica jeszcze lepszego najemnika (i tak jest doskonały)

"Ludzkość musi położyć kres wojnie , bo inaczej wojna położy kres ludzkości."
John F. Kennedy
"Give me a place to stand and I will move the world."
Robert F. Kennedy
Longshot i z czego ta świnka !?

Hudson 

Wysłany: 2008-05-18, 08:22

Magic jest jedną z moich ulubionych postaci. Wspaniałe uwarunkowania fizyczne, wysokie zn. mechaniki i celność... Najemnik wszechstronny. Drzwi otwierają się przed nim jak zaczarowane i dlatego ma ksywkę 'Magic'. Lubię tego gościa. Podoba mi się też jego tekst:
"Zrobię z twojej dupy kotlet dupku"

Magic RULES !!!

MK 

Wysłany: 2008-06-07, 19:26

nie lubie gościa w NO zastrzelilem go z przyjemnoscią :mrgreen:

Cell 

Wysłany: 2008-07-22, 23:04

Nie lubie gościa. Jest jakiź taki... Zimny...
Będe brhonił nas przed zakusami wroghaa ;)
.....................................................................
http://dziecineo.prv.pl/

http://www.wsp.krakow.pl/papers/f_lamer.html

dzieci NEO do PIEKŁA

A tak na marginesie to... Szadou ilu dzieci Neostrady już spłoneło w twojej miejscowości? ;P

m_matysiak1 

Wysłany: 2008-12-28, 00:00

biore go w póżniejszej fazie gry jak obrobie SAN MONE podoba mi się jego umiejętność otwierania drzwi... tylko jednych nie mogłem otworzyć na lotnisku w Medunie

Odpowiedz do tematu