(Pamiętaj, że jeśli dana postać nie została jeszcze opisana na łamach encyklopedii możesz być pierwszą osobą, która to zrobi. Ponadto, jeśli znajdziesz błąd w opisie lub uznasz, że pewne rzeczy zostały opisane zbyt powierzchownie - zawsze możesz to poprawić.)
W temacie poniżej można zamieszczać swoje subiektywne opinie o najemniku, interesujące informacje na jego temat, porady dotyczące tego jak nim sprawnie kierować, w jakich operacjach najlepiej się sprawdza czy z jaką bronią najlepiej sobie radzi. :)
Grunty jest bardzo dobrym jak na swoją cenę najemnikiem. Co prawda nie ma bardzo dużo inteligencji, ale szybko się uczy. Na początku ma dobre umiejętności strzeleckie (chyba 78), ale z czasem wyrasta z niego bardzo dobry strzelc. Polecam go.
_________________ "Bądźcie mocni w Panu" - Ef 6,10.
Grunty jest tanim najemnikiem o dobrych umiejętnościach i statystykach. Dobrze spisuje się na początku gry z Thompson'em M1A1. Na serio. Wymiata, że hoho.
Polecam go chociaż z reguły nie lubię Niemców, ale jak widać są wyjątki.
PS. Zwracam grzecznie uwagę. Powinno być 'Helmut', a nie 'Helmunt'.
_________________ "Say hello to my little friend" - Tony Montana
Helmut Grunter należy wdług mnie do grupy neutralnych najemników (przynajmniej u mnie) czyli takich których mugł bym wziąść od czasu do czasu do drużyny , jest dość przydatny szczegulnie na początku a nawet w dalszej części gry może sie nam przydać ogułem jest spoko najemnik
_________________ John F. Kennedy , Robert Kennedy and Joseph Kennedy are THE BEST ! RULES !
"Ludzkość musi położyć kres wojnie , bo inaczej wojna położy kres ludzkości."
John F. Kennedy
"Give me a place to stand and I will move the world."
Robert F. Kennedy
Longshot i z czego ta świnka !?
Helmunt ma jedynie (według mnie) jadną zalete: Helmunt ma umiejętmość (chyba) 'operacje nocne' , a to cenie.
_________________ "Ojcze nasz któryś jest w niebie"
Charlene Higgens
.....................................................................
Będe brhonił nas przed zakusami wroghaa ;)
http://dziecineo.prv.pl/
Charlene Higgens
Dziwne. A w AIM jest napisane Helmut. W ProEdit jest napisane Helmut i jeszcze w personelu jest napisane Helmut. Więc dlaczego do cholery wpychasz mi, że nazywa się Helmunt ?
Ale wy macie łby... On jest Helmut!
No dobra! Wygrałeś... Tylko się tak do jasnej pogody ( xD ) nie drzyj, ok?
Edit:
@Spyro1993
Myślałem, żę on ma na imie Helmunt, bo na JAC jest tak napisane ;] Skoro dwie strony tak napisały...
Charlene Higgens
Dokładnie, ale Cell upierał się przy swoim chociaż nie miał racji.
PS. Tak wogóle nazwa tematu nie powinna być 'Helmut "Grunty' Grunther.
Powinno być 'Helmut Grunther', ponieważ w AIM nie ma 'Grunty'.
Jeżeli już ma tak zostać dodajcie MD'iemu - Michael 'MD' Dowson (choć i tak nie powinno być 'MD').
Ostatnio zmieniony przez Hudson 2008-05-19, 04:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum