Serwis zawieszony do odwolania. Jesli chcesz pomoc - wypelnij ankiete.
Forum dyskusyjne poświęcone serii

JAGGED ALLIANCE

Nawigacja: « Poprzedni temat | Następny temat »

Mike
Autor Wiadomość
Hudson 

Wysłany: 2008-05-22, 06:36

Co sądzicie o byłym członku AIM i naszym zdecydowanie najlepszym wrogu (wszystkie statystyki na 99, doświadczenie 9) ? Napiszcie jak się go pozbyliście i jakie są wasze wrażenie po walce z nim.

PS. Szukałem wszędzie, ale nigdzie nie znalazłem nazwiska Mike'a. Chyba zostało akryte (nawet w JA1 jest jedynie "Mike").

Doc 

Wysłany: 2008-05-22, 08:18

Trafilem go pociskiem z RPG7. Nic z niego nie zostalo. 9 level w niczym mu nie pomogl :wink:

Spyro1993 

Wysłany: 2008-05-22, 09:57

Szedł headshoot za headshoot`em, aż w końcu bum, Mike nie żyje. :wink: Bardzo fajnie się z nim walczyło, ale broń jaką miał to wg mnie badziew. To był najbardziej wymagający przeciwnik. :peace:

Managerzone mój nick tsubasa14

Hicks 

Wysłany: 2008-05-22, 11:45

Ja załatwiłem go w następujący sposób :
Miałem Mini-14 i załadowana amunicje HP pierw żuciłem mu jeden granat ręczny póżniej jeden granat ogłuszający gdy leżał nieprzytomny podeszłem troche i zaczołem strzelać po jakimś czasie Mike wstał i zaczoą uciekać (moje pociski nic mu nie odbierały jedynie od czasu do czasu po -1 albo -2) dogoniłem go wystrzeliłem kilka kul i znowó opadł z sił , zaczołem strzelać po jakimś czasie znowó wstał (tym razem już strzelał do mnie)
dostawał na czasem na tors czasem w głowe aż wreszcie ostatni mój pocisk w magazynku go zabił odbierając mu -85 (ogułem Mike dostał 25 strzałów w tym 8 hedshotów)

"Ludzkość musi położyć kres wojnie , bo inaczej wojna położy kres ludzkości."
John F. Kennedy
"Give me a place to stand and I will move the world."
Robert F. Kennedy
Longshot i z czego ta świnka !?

Below 

Wysłany: 2008-05-22, 13:49

Hudson napisał/a:
Co sądzicie o byłym członku AIM i naszym zdecydowanie najlepszym wrogu (wszystkie statystyki na 99, doświadczenie 9) ? Napiszcie jak się go pozbyliście i jakie są wasze wrażenie po walce z nim.

Mike jest trochę przereklamowany :wink: . U mnie to był jednostrzałowiec, nawet nie puścił tej swojej gatki. Jeden headshot z RPK i po zawodach, więc częstowanie go z rpg7 (Doc grałeś w UC ?) jest zbędne i wygórowany statystki nie czynią z niego super wroga.

jobi 

Wysłany: 2008-05-22, 17:47

U mnie również Mike poległ szybko i bezboleśnie [bezboleśnie dla mnie - jemu rozprysła się głowa :diablo: ], dostał w głowę z Kałasza [AK-74] z bardzo bliskiej odległości. Podczas innej gry zatłukłem go pięścią :jezyk:

Statystyki ma dość wyśrubowane, ale w momencie kiedy sią na niego natykam, Shadow czy IMP niewiele mu ustępują w tych najważniejszych (;

MJ }:->
[Mar de Grises - Deep-seeded hope avant-garde]
some may pass away, but some die screaming...

Doc 

Wysłany: 2008-05-22, 19:08

@Below
No ba ilekroc przechodzilem jeszcze JA2 to kladlem Mike ciosami "karate" lub piachami a innym razem podobnie jak ty, poslalem mu kulke z daleka ze nawet swojej gadki nie zapodal. Ostatnim razem w 1.13 jak gralem to znalazlem rpg7 i jakos nie mialem okazji by go uzyc. Stwierdzilem wiec ze Mike bedzie dobrym celem hehe. Grizzly bardzo celnie wykonal atak, tylko za nim stal Haywire ktoremu troche przysmolilo ryja gdy Grizzly wystrzelil :wink:

Cell 

Wysłany: 2008-05-22, 19:28

Jak go tylko zobaczyłem wziąłem LAW'a i sami chyba wiecie w kogo pocisk strzelił :diablo: :jezyk:

LAW odebrał mu połowe życia (a to Iron Man jeden... :peace: ) to potem do niego podbiegłem gdy jeszcze leżał i zabrałem mu broń :diablo: i po chwili dałem mu na lunch serie z jego własnego G11 :jezyk: . Sami chyba znacie zakończenie... Nie? :wink:

No to powiem jak to się skończyło :wink: . Wypłyneła z niego kałuża krwi i się w niej utopił, ale przed uduszeniam się głośno ziewną :jezyk: .

Na koniec odciąłem mu głowe i dałem Flo :jezyk: . Trzymała ją u siebie do końca gry :peace: .

Całą operacje przeprowadziła oczywiście Meldtown :diablo: :wink: .
Będe brhonił nas przed zakusami wroghaa ;)
.....................................................................
http://dziecineo.prv.pl/

http://www.wsp.krakow.pl/papers/f_lamer.html

dzieci NEO do PIEKŁA

A tak na marginesie to... Szadou ilu dzieci Neostrady już spłoneło w twojej miejscowości? ;P

Below 

Wysłany: 2008-05-22, 19:40

@Doc
Nie każdy lubi walić z "grubej rury" :wink: , po zatem każdy lubi zabijać na swój sposób.

Cell napisał/a:
Na koniec odciąłem mu głowe i dałem Flo :jezyk: . Trzymała ją u siebie do końca gry :peace: .

I powiesi sobie ja nad kominkiem :wink:

@Cell
Czy głowa jest opisana jako głowa Mikea czy jest jako niezidentyfikowana ?

Cell 

Wysłany: 2008-05-22, 19:42

Below napisał/a:
niezidentyfikowana

I masz odpowiedź ;)
Będe brhonił nas przed zakusami wroghaa ;)
.....................................................................
http://dziecineo.prv.pl/

http://www.wsp.krakow.pl/papers/f_lamer.html

dzieci NEO do PIEKŁA

A tak na marginesie to... Szadou ilu dzieci Neostrady już spłoneło w twojej miejscowości? ;P

Hudson 

Wysłany: 2008-05-25, 13:14

Ostatnio spotkałem Mike'a w Grumm i oddałem w niego około 15 strzałów. Moi najemnicy strzelali do niego z FA-MAS, Mini-14, AK-74 i MP53. On za to nie oddał ani jednego strzału z tego swojego badziewnego G-11, a to dlatego, że znalazłem na niego sposób. On był na oświetlonym obszarze, a moi najemnicy (po drugiej stronie siatki) w ciemności. Mike może jest dobry (wytrzymały przede wszystkim), ale jest tak samo głupi jak i inni żołnierze.

Hawker 

Wysłany: 2008-05-29, 17:27

Tak, wskoczy tylko moja tura i po Mike'u :uzi: :strzal4:
Walić mu w korpus / łepetynę różnymi klamkami i tyle, ppanc. przyda się na grubsze cele :jezyk:

@ Hicks, amunicja HP niewiele zdziała na osłonionego przeciwnika, tylko odbiera mu energię. Armor Piercing bullets 4 life :diablo:
Ostatnio zmieniony przez Hawker 2008-05-29, 17:31, w całości zmieniany 1 raz  

Krzyzak 

Wysłany: 2010-02-21, 09:36

a ja odbijalem sobie alme ( sektor z generałem, conradem itd ) zająłem pozycje naprzeciw wejscia - moj imp strzelil z geparda ( kupiłem od razu w bobby rays ) w wartownika przy wejsciu - kula poszła dalej i drugą ofiarą był --- MIKE ! gdy podszedł do mnie był już w stanie krytycznym - cholera, czemu tego nie nagrałem :P - zapomniałem dopisać - gdy zobaczyłem mike, on padł na umierającego - po dwóch turach wybiłem przód i trevor poszedł pierwszy, a ten gnojek (mike) zagadał do niego. :pila: mogłem mu zrobić tylko jedno :) ahh dynamit, zdalny wyzwalacz i... nie musze kończyć ( pewno czepiać sie będziecie, że wysadzam itemy ? co ja od mike bym wziął... g11 za cienkie, oporządzenie niepotrzebne, ojj manierka :diablo:
Ostatnio zmieniony przez Krzyzak 2010-02-21, 10:20, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu