(Pamiętaj, że jeśli dana postać nie została jeszcze opisana na łamach encyklopedii możesz być pierwszą osobą, która to zrobi. Ponadto, jeśli znajdziesz błąd w opisie lub uznasz, że pewne rzeczy zostały opisane zbyt powierzchownie - zawsze możesz to poprawić.)
W temacie poniżej można zamieszczać swoje subiektywne opinie o najemniku, interesujące informacje na jego temat, porady dotyczące tego jak nim sprawnie kierować, w jakich operacjach najlepiej się sprawdza czy z jaką bronią najlepiej sobie radzi. :)
Nic specjalnego. Wszystkie statsy są raczej przeciętne może poza inteligencją. Nigdy niemam go w oddziale. Nie polecam.
_________________ "Ojcze nasz któryś jest w niebie"
Charlene Higgens
.....................................................................
Będe brhonił nas przed zakusami wroghaa ;)
.....................................................................
http://dziecineo.prv.pl/
Hmm... kolejny przychlast z okrągłym łbem. Pochodzi z Estonii, ale ma matkę Niemkę. To jest już szczyt. Prawie każdy z nowych najemników z Wildfire jest związany w taki czy inny sposób z ZSRR czy NRD. Czyżby Wildfire robili jacyś fanatycy ? Tego nie wiem, wiem natomiast jedno. Nie polecam go...
_________________ "Say hello to my little friend" - Tony Montana
Hmm... kolejny przychlast z okrągłym łbem. Pochodzi z Estonii, ale ma matkę Niemkę. To jest już szczyt. Prawie każdy z nowych najemników z Wildfire jest związany w taki czy inny sposób z ZSRR czy NRD. Czyżby Wildfire robili jacyś fanatycy ? Tego nie wiem, wiem natomiast jedno. Nie polecam go...
kolejny przychlast z okrągłym łbem ... Trafne okreslenie. To fakt, w Wildfire maczali rece rosjanie. Gosciu jest przecietny. Ostatnio go wynajalem (musialem, bo Nails byl niedostepny) i zginal rozszarpany przez tygrysy w okolicach Cambrii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum