Mam pytanie. Carmen nie pojawia sie mi w barze w Drassen. Czy to bug, czy moze go przeniesli? I pytanie numer dwa: gdzie jest kaseta video udostepniajaca Tonego?
Carmen pojawia sie w różnych barach na północy Arulco. Czasem jest w Cambrii, czasem w San Monie, czasem w Drassen. Poszukaj.
Kaseta powinna być w skrzyni jednego z budynków w północnej części sektora z Tonym.
Zresztą - po co ci kaseta? Brendzie kulke w łepek i po sprawie.
Pozdrowienia.
Ostatnio zmieniony przez djt 2006-11-14, 17:20, w całości zmieniany 1 raz
damian622 Gość
Wysłany: 2006-11-15, 06:12
Znaczy nie musi sie pojawic w Drassen? W oryginalku zawsze spotykalem go w Drassen.
damian622 Gość
Wysłany: 2006-11-15, 06:24
damian622 napisał/a:
Znaczy nie musi sie pojawic w Drassen? W oryginalku zawsze spotykalem go w Drassen.
Juz nie wazne, wlasnie (po 19 dmiach) udalo mi sie go spotkac w Drassen.
:P właśnie po cholere kaseta najlepiej weĽ gnata z tłumnikiem (ale z opcją seryjki) podejdĽ pod tą babke co jak kur** wygląda i seryjka w łeb i do rowu z nią :D właściciel sie wkurzy bo będzie musiał posprzątać ale co tam :P jego problem. Pewnie pytacie po cholerke z tłumnikiem :P a no chodzi o to że czasami matoły (czyt. cywile) przyłażą żeby pooglądać :D
Nóż lub maczeta jest równie na Brendę skuteczny przy czym nie marnujesz amunicji, którą z takim trudem musisz zdobyć na wrogu albo kupić za swój ciężko zapracowany szmal .
Co do Carmena, jeżeli bawisz się w zdobywanie miast metodą okupacyjną to i tak lepiej w każdym mieście zostawić jednego najemnika... żeby wspomagał samoobronę w odpieraniu ataków.... to tenże najemnik mógłby odrazu lukać czy gdzieś w barze nie ma Carmena. Tą metodą znajduję Carmena zawsze w mniej niż 7-8 dni.
:P najlepiej kupić jakiś tanich debili z M.E.R.C i patrzeć w miastach konkretnych czy go ni ma :) przy okazji specka wspomożesz i ten ci poszerzy ilość najemników bo podobno NUMB (ten z irokezem) jest całkiem całkiem
[ Dodano: 2006-11-18, 16:22 ]
Robert i jescze jedno zależy z jakiej amunicji walisz no bo jak walisz z rakiet od LAW'a :P no to troche szkoda :D ale jak walisz nabojami 9mm z Glocka 18 to co tam tego wszędzie pełno :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum