Serwis zawieszony do odwolania. Jesli chcesz pomoc - wypelnij ankiete.
Forum dyskusyjne poświęcone serii

JAGGED ALLIANCE

Nawigacja: « Poprzedni temat | Następny temat »

Wildfire - aktualne mody, patche ?
Autor Wiadomość
aszek 

Wysłany: 2009-05-24, 01:43

No... i znowu regularnie jak w zegarku, bo poł roku upłyneło i znowu męcze JA (piąty raz ;p). Gra jest świetna, ale się lekko zdezaktulizowała i cieżko cokolwiek wykopać z googla, z wydawca TopWare chyba już zapomniał o niej.. zapytam więc:

Czy ktoś natrafił na ślad jakiś modów dla Wildfire'a (wersja EU w j. PL) ? Są jakieś patche podnoszące wersję ponad 6.04+ ?

Randok 

Wysłany: 2009-05-24, 08:54

Wprawdzie nie do Wildfire'a ale warto tu zerknąć http://www.ja-galaxy-foru...ge=1#Post211927

aszek 

Wysłany: 2009-05-24, 12:09

Dzięki,

trochę tam pokopałem i niestety okazało się, że wszytkie mody są pod wersję JA2 1.13 (tą wydaną z kodem źródłowym). Dla Wildfire wersji 6.4 wydanej w PL niestety nie ma alternatywy, bo co prawda jest patch 6.6EN i kilka modów które zwróciły moją uwagę, ale wymagana jest wersja WF 6.4 EN... i dopiero wersję EN uzbraja się w konkretnego moda. Tak sobie przypomniałem co ja wyrabiałem z PL wersją JA2 + UB aby zainstalować Dedriana Lives... ;p Z drugiej strony zawsze można wziąść XML i trochę pozmieniać jakieś szczegóły, tyle że kiedy rozbebeszam grę to autmatycznie mija mi chęć grania w nią, ehh :sciana: .

Odpowiedz do tematu