aszek Pomógł: 5 razy Dołączył: 02 Kwi 2008 Posty: 21
Wysłany: 2009-05-24, 01:43
No... i znowu regularnie jak w zegarku, bo poł roku upłyneło i znowu męcze JA (piąty raz ;p). Gra jest świetna, ale się lekko zdezaktulizowała i cieżko cokolwiek wykopać z googla, z wydawca TopWare chyba już zapomniał o niej.. zapytam więc:
Czy ktoś natrafił na ślad jakiś modów dla Wildfire'a (wersja EU w j. PL) ? Są jakieś patche podnoszące wersję ponad 6.04+ ?
Randok Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 161
aszek Pomógł: 5 razy Dołączył: 02 Kwi 2008 Posty: 21
Wysłany: 2009-05-24, 12:09
Dzięki,
trochę tam pokopałem i niestety okazało się, że wszytkie mody są pod wersję JA2 1.13 (tą wydaną z kodem źródłowym). Dla Wildfire wersji 6.4 wydanej w PL niestety nie ma alternatywy, bo co prawda jest patch 6.6EN i kilka modów które zwróciły moją uwagę, ale wymagana jest wersja WF 6.4 EN... i dopiero wersję EN uzbraja się w konkretnego moda. Tak sobie przypomniałem co ja wyrabiałem z PL wersją JA2 + UB aby zainstalować Dedriana Lives... ;p Z drugiej strony zawsze można wziąść XML i trochę pozmieniać jakieś szczegóły, tyle że kiedy rozbebeszam grę to autmatycznie mija mi chęć grania w nią, ehh .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum