Czy można zakupić broń i amunicje w JA2 W??
Bo często się zdarza że idzie dużo amunicji a w terenie znajde niewiele i najczęściej kiepską broń :/
Oraz czy można ściągać gości z dachu niekoniecznie wychodząc na dach innego budynku?
Broń i amunicję możesz kupić u Tony'ego w San Monie lub na stronce Bobby Ray'a. Poziom celownika możesz zmieniać klawiszem tab.
_________________ The best of holemakers Klikasz na własną odpowiedzialność
Oh what fun it is to ride and shoot with my AK, hey!
Strzelanie to jedna z niewielu czynności, których wykonanie "po łebkach" jest mile widziane przez dowódców.
A jak mam wejść na stronke Booby'ego? Czy jest może w linkach?
Mam też mały problem, ponieważ wybrałem się w sektor na zachód... tam jest kopalnia.
Po akcji poszedłem do kopalni, pozbierałem trochę srebra, a od górników dowiedziałem się że jak chcę żeby dla mnie pracowali to muszę pogadać z ich szefem.
Tylko jak znaleźć ich szefa? Wiem że był jakiś Fred... czy jakoś tak się nazywał ale nie wiedziałem o czym z Nim gadać i czy trzeba mu może coś dać :/
Stronka Bobby Ray's jest w dziale linki na stronie A.I.M (od kiedy tam wejdziesz, będzie już bezpośrednio w linkach w laptopie). Jest 'w budowie' dopóki nie masz dostępu do lotniska.
Jeśli chodzi o rozmowę z szefem kopalni, to nie ma zmartwienia 'o czym gadać' - jeśli masz odpowiednio wysoką lojalność w mieście (zdobyłeś wszystkie sektory miasta i nie strzelałeś do cywili) to przy zagadaniu 'przyjaźnie' najemnikiem o sensownych umiejętnościach dowodzenia, sam powie Ci, że będzie teraz pracował na Twoje konto.
MJ }:->
[65daysofstatic - These Things You Can't Unlearn]
niestety miałem tylko 21% :( mając sektor w którym jest kopalnia.
A tak wogóle to od którego sektora najlepiej zacząć?
Bo ja miałem Dymitriego i Ire + 3 z A.I.M. wybrałem się na La Chitza... (czy jakoś tak) i dość mi szło, ale niestety szybko skończył mi się hajc :/ (gdy zdobywałem drugi sektor miasta).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum