Mówiłem że grafika i portrety są dość słabe?. Mówiłem, ale muszę przyznać że całość w filmie wygląda parokrotnie lepiej!:-).
1. Nie wiem jak dla was, ale ja uważam że to co widać łapie się do klimatu Jaggeda. Może ze względu na tropikalną roślinność? . W każdym razie klimatyczność jest lepsza niż się spodziewałem.
2. Sama grafika wcale nie okazuje się taka zła. W stosunku do "Silent Storma" została trochę poprawiona (postacie, detale). Chociaż nadal bardziej przypomina "Silent Storma" niż "JA 3". Mimo to że wybuchy są identyczne jak w SS, grafika jest dość kanciasta, tekstury są niskiej jakości i brak filtrowań i nowoczesnych cieniowań, to widać że jednak gra ma potencjał (także graficzny). Jeżeli to co widać to powiedzmy 40% pracy włożonej w modyfikację engine'u to efekt końcowy może być zaskakująco dobry (gorzej jak zmienią już niewiele).
No, od skakania do góry ze szczęścia jestem daleki, ale moja morda ma coś na wzór uśmiechu:-).
Ostatnio zmieniony przez Lemur 2007-07-17, 19:47, w całości zmieniany 1 raz
Witam, klimat zapowiada sie calkiem przyzwoity, ale ci zolnierze rzeczywiscie nie wygladaja zbyt ciekawie. heh czesto sie tak zdarza ze gdy gra wychodzi bardzo dlugo to znajdzie sie w niej jakies ale... z reszta pozyjemy zobaczymy. Wyprobuje napewno gdy tylko sie pojawi. pozdr
Highwayman Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lip 2006 Posty: 65
Wysłany: 2007-07-17, 21:23
To jest silent storm Nawet kursor taki sam i wskaznik drogi postaci identyczny :| Nie kapuje tego.
Ale jak to zmienią to będzie zajebiscie!!!! Najwazniejsze ze widok z góry i tury
Wskaźnik ruchu wam wadzi? Dżizas, chyba nie mógłbym mieć bardziej gdzieś czegoś tak duperelowatego jak kursor w grze :]
Ważne, żeby powrócili moi ukochani popaprańcy z poprzednich części, żeby tak samo komentowali akcję i siebie nawzajem. Ważne, żeby system walki był miodny.
Grafika w serii JA nigdy nie była najwyższych lotów, z drugiej strony jednak, nigdy mi to nie przeszkadzało (dyć dwójkę katuję do dziś). Martwi mnie tylko trochę, że gdyby nie podpisy pod 'zdjęciami', to za wafla nie poznałbym, że to Scope, Malice i Shadow. Ciekawe, jak jest z ich głosami (w pracy nie mam głośników...)?
Pierwszy kwartał 2008... Czekam niecierpliwie :]
_________________ How much reality can you take?
Ostatnio zmieniony przez Sasori 2007-07-18, 06:33, w całości zmieniany 1 raz
Zgadzam się z kolegą wyżej-grafika nei muski być powalająca bo często jest powalająca grafika a grywalności ni widu. JA:3 zapowiada się ciekawie, fakt grafika i animacje nie stoją na najwyższym poziomie ale co tam-gra ma być dobra sama w sobie. Jak dla mnie może być poxel na pixelu (stara gierka AVALON a jak wciąga :D) a i tak będę w to grać (oczywiście jezeli mnie zaciekawi)
BTW Ciekawe co na to szef gdyby się dowiedział że grasz w pracy-na pewno nie spyta się jak Ci idzie ;p (no, chyba że jesteś szefem ;))
pzdr :D
Wedle informacji od devsów gra będzie miała multi.
Ostatnio zmieniony przez Lemur 2007-07-18, 09:46, w całości zmieniany 1 raz
Highwayman Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lip 2006 Posty: 65
Wysłany: 2007-07-18, 12:17
Sasori napisał/a:
Wskaźnik ruchu wam wadzi? Dżizas, chyba nie mógłbym mieć bardziej gdzieś czegoś tak duperelowatego jak kursor w grze :]
chodzi mi o to zeby, jak ktos wspomnial, nie byl to mod do silent storma tylko Jagged Alliance 3!!! Grafika nie jest najwazniejsza w przypadku gier takich jak Jagged
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum