Witam. Chciałbym poprosić was o pomoc. Mam wersję polską zainstalowaną na JA 2 v1.05R (z patchem) i jest taki problem. Podbiłem całe Calisto i jestem w sektorze E13. Schodzę stamtąd poziom niżej i zaczynają się problemy:
- Ładuje mi się obrazek z metrem. W czasie walki znajduję kartę, która nie pasuje do żadnych drzwi. Połowę udało mi się otworzyć wytrychem lub ładunkami, reszty nie mam czym =(.
- Musiałem tak manipulować ładunkami, żeby znaleĽć wrogów, którz byli w zamkniętych pomieszczeniach. W końcu mi się udało i wybiłem wszystkich wrogów. Niestety muzyka grała tak, jakby wrogowie byli i okienko w menu pulsowało na czerwono. Wyszedłem z sektora i wróciłem ponownie, wrogów nie było, muzyka grała normalnie, jednak okienko nadal pulsowało. Gdy na nie klikałem i wchodziłem stamtąd do gry, znowu byli jacyś worogwie, których nie było... Wczytałem, dałem na okienko i automatyczne rozstrzygnięcie, wyświetlił mi sie ten żółty koomunikat walki - pisze 0 vs 0, brak zdjęć najemników i komputer się wiesza.
- Po kolejnym wczytaniu postanowiłem wziąć stamtąd przedmioty i iść jeszcze piętro niżej.
Niestety z tego sektora (E13 podpoziom 1) jestem w sektorze F13 Nora Robali podpoziom 3..
Sektor jak jaskinia i pusty, robali nie ma. Wracam i spowrotem w podpoziomie 1 E13. Przeskakuje o 1 podpoziom.
W końcu mi się udało i wybiłem wszystkich wrogów. Niestety muzyka grała tak, jakby wrogowie byli i okienko w menu pulsowało na czerwono. Wyszedłem z sektora i wróciłem ponownie, wrogów nie było, muzyka grała normalnie, jednak okienko nadal pulsowało. Gdy na nie klikałem i wchodziłem stamtąd do gry, znowu byli jacyś worogwie, których nie było... Wczytałem, dałem na okienko i automatyczne rozstrzygnięcie, wyświetlił mi sie ten żółty koomunikat walki - pisze 0 vs 0, brak zdjęć najemników i komputer się wiesza.
Masz za wrogów cywili, albo policje / występują dziwne błędy (brak zdjęć najemników) - reinstal, co do reszty to nie wiem.
Lecter dobrze mówi, Twoimi wrogami jest policja bądĽ cywile, jeśli tak to ci na mapie nigdy nie pokaże liczby tych wrogów, musisz ich znaleĽć albo najlepiej olać sektor.
KenneX napisał/a:
Sektor jak jaskinia i pusty, robali nie ma. Wracam i spowrotem w podpoziomie 1 E13. Przeskakuje o 1 podpoziom.
Robali nie ma ponieważ nie wybrałeś podczas instalacji trybu S-F. Tego ostatniego za bardzo nie rozumiem ale domyślam się, że przejściem nie przechodzisz do sektora którym przyszedłeś. Tak jest często w UC, większość tych błędów była poprawiona w łatce która znajduje się w spolszczeniu ale ten chyba nie, musisz znaleĽć wyjście, zawsze jest jakieś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum