Serwis zawieszony do odwolania. Jesli chcesz pomoc - wypelnij ankiete.
Forum dyskusyjne poświęcone serii

JAGGED ALLIANCE

Nawigacja: « Poprzedni temat | Następny temat »

Sektor E13
Autor Wiadomość
KenneX 

Wysłany: 2006-07-02, 10:44

Witam. Chciałbym poprosić was o pomoc. Mam wersję polską zainstalowaną na JA 2 v1.05R (z patchem) i jest taki problem. Podbiłem całe Calisto i jestem w sektorze E13. Schodzę stamtąd poziom niżej i zaczynają się problemy:
- Ładuje mi się obrazek z metrem. W czasie walki znajduję kartę, która nie pasuje do żadnych drzwi. Połowę udało mi się otworzyć wytrychem lub ładunkami, reszty nie mam czym =(.
- Musiałem tak manipulować ładunkami, żeby znaleĽć wrogów, którz byli w zamkniętych pomieszczeniach. W końcu mi się udało i wybiłem wszystkich wrogów. Niestety muzyka grała tak, jakby wrogowie byli i okienko w menu pulsowało na czerwono. Wyszedłem z sektora i wróciłem ponownie, wrogów nie było, muzyka grała normalnie, jednak okienko nadal pulsowało. Gdy na nie klikałem i wchodziłem stamtąd do gry, znowu byli jacyś worogwie, których nie było... Wczytałem, dałem na okienko i automatyczne rozstrzygnięcie, wyświetlił mi sie ten żółty koomunikat walki - pisze 0 vs 0, brak zdjęć najemników i komputer się wiesza.
- Po kolejnym wczytaniu postanowiłem wziąć stamtąd przedmioty i iść jeszcze piętro niżej.
Niestety z tego sektora (E13 podpoziom 1) jestem w sektorze F13 Nora Robali podpoziom 3..
Sektor jak jaskinia i pusty, robali nie ma. Wracam i spowrotem w podpoziomie 1 E13. Przeskakuje o 1 podpoziom.

Czy zna ktoś rozwiązanie na te 3 problemy :smutny:

Lecter 

Wysłany: 2006-07-02, 10:54

KenneX napisał/a:
W końcu mi się udało i wybiłem wszystkich wrogów. Niestety muzyka grała tak, jakby wrogowie byli i okienko w menu pulsowało na czerwono. Wyszedłem z sektora i wróciłem ponownie, wrogów nie było, muzyka grała normalnie, jednak okienko nadal pulsowało. Gdy na nie klikałem i wchodziłem stamtąd do gry, znowu byli jacyś worogwie, których nie było... Wczytałem, dałem na okienko i automatyczne rozstrzygnięcie, wyświetlił mi sie ten żółty koomunikat walki - pisze 0 vs 0, brak zdjęć najemników i komputer się wiesza.
Masz za wrogów cywili, albo policje / występują dziwne błędy (brak zdjęć najemników) - reinstal, co do reszty to nie wiem.

grizzli 

Wysłany: 2006-07-02, 10:57

proponuje zainstalowac na goldzie moze to cos da :confuse:
Ostatnio zmieniony przez grizzli 2006-07-02, 11:00, w całości zmieniany 2 razy  

Len

Wysłany: 2006-07-02, 11:22

Lecter dobrze mówi, Twoimi wrogami jest policja bądĽ cywile, jeśli tak to ci na mapie nigdy nie pokaże liczby tych wrogów, musisz ich znaleĽć albo najlepiej olać sektor.
KenneX napisał/a:
Sektor jak jaskinia i pusty, robali nie ma. Wracam i spowrotem w podpoziomie 1 E13. Przeskakuje o 1 podpoziom.

Robali nie ma ponieważ nie wybrałeś podczas instalacji trybu S-F. Tego ostatniego za bardzo nie rozumiem ale domyślam się, że przejściem nie przechodzisz do sektora którym przyszedłeś. Tak jest często w UC, większość tych błędów była poprawiona w łatce która znajduje się w spolszczeniu ale ten chyba nie, musisz znaleĽć wyjście, zawsze jest jakieś.

Odpowiedz do tematu