Mam bardzo irytujący błąd w grze JA2 UC. Zainstalowałem go jakieś 3 dni temu działa OK, nie zawiesza się, ale.... COŚ JEST NIE TAK Z GRAFIKˇ !!!!!! AAAA!!!!!:wlosy: np. znajduje łopatę (pisze shovel, opis jest o łopacie) ale wygląd ma jak karabin !!! Albo mam sawed-off shotguna i mam grafe jakiejś snajperki idzie grać ale jest to irytujące. Czy to jest tak zawsze czy to tylko jakiegoś buga mam ? Plz help nie wiem czym strzelam .
PS
Czy zawsze na początku nie ma broni ?? Na starcie tylko mój najemnik miał broń (wygląda jak CKM a pisze machine pistol ma zas 20 itp. ) a reszta tylko kamizelki. Gdzie idze znaleĽć broń ??? Proszę o pomoc
ja2uc.exe ... ale spox już sam naprawiłem miałem błędy na dysku przejechałem scandiskiem i reinstalowałem i chodzi
[ Dodano: 2005-02-26, 19:09 ]
Oj sorry zapomniałem o czymś jeszcze. Czemu nie mam żadnych broni na starcie?? Tylko mój najemnik posiada 1 sztukę. Mam latać na wrogów z łomem ? I czemu mam JA2UC po polsku? znaczy się niektóre teksty ?
_________________ Soldat RuleZ !!!
Spider Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Sty 2005 Posty: 46
Wysłany: 2005-02-26, 18:49
Cytat:
Oj sorry zapomniałem o czymś jeszcze. Czemu nie mam żadnych broni na starcie?? Tylko mój najemnik posiada 1 sztukę. Mam latać na wrogów z łomem ? I czemu mam JA2UC po polsku? znaczy się niektóre teksty ?
Tak - zaczynasz bez broni. Probowales kiedys leciec liniami rejsowymi z bronia w torbie ?? ;)
Ale spox - napastnicy zostana rozwaleni przez samoobrone ;) Tylko staraj sie trzymac blisko miejsc walki, aby odszukac porzucona bron.
JA2UC jest modem dzialajacym jako nakladka na JA2. Jezeli masz polska wersje JA2, to czesc napisow masz po polsku.
Policja strzela do Ciebie bo najprawdopodobniej skrzywdziłeś kiedyś jakiegoś cywila, a wtedy policja automatycznie bierze Cię za wroga. Zdarza się także że zupełnie bez powodu zaczynają do Ciebie strzelać.
Aby to odwrócić, jeśli wchodzisz do sektora a tam policja do Ciebie strzela to musisz odczytac poprzedni stan gry, zanim zaatakowałeś ten sektor. I zaatakowac go ponownie lecz w inny sposób.
Hmmm... Strange nic im nie buchnąłem, a strzelają do mnie tylko w nocy. Ale za to fajnie osłaniają przed kulami ostrzeliwali mi gościa, glina stał przede mną i obrywał baty ze Spasa LOL. Ale fajnie się gra w UC, walczyłem 7 na 17 i nawet mnie nie rysneli .
To normalka, że strzelają do Ciebie w tylko w nocy.
Naszczęście to tylko w jednym mieście tak jest. Zreszta prędzej czy póĽniej i tak będziesz musiał zacząć dziadów z policji wybić ;)
_________________ The Sixteenth Six-Tooth Son of Fourteen Four-Regional Dimensions...
A czy przyciski w laptopie działają? spróbój wejść na strone A.I.M i dalej zobacz czy da się wejść na listę najemników. Jakim plikiem uruchamiasz gre ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum