Serwis zawieszony do odwolania. Jesli chcesz pomoc - wypelnij ankiete.
Forum dyskusyjne poświęcone serii

JAGGED ALLIANCE

Nawigacja: « Poprzedni temat | Następny temat »

Błędy UC na polskim JA2
Autor Wiadomość
Len

Wysłany: 2006-02-17, 13:45

No chyba najlepiej będzie z zapisem gry. Wyślij jakiś gdzie jesteś tuż przed walką bądĽ w trakcie.

Uwaga.
Jeśli ktoś znalazł jeszcze jakieś błędy w UC, i to niezależnie na jakiej wersji JA2 zainstalował modyfikację, proszę o zgłaszanie ich tutaj.

Adik_ss

Wysłany: 2006-03-06, 12:19

Mam zainstalowane UC na polskiej wersji JA2 i gdy chcę wejść na samym początku do metra żeby samoobrona rozprawiła sie z napastnikami to za każdym razem wychodzi do windowsa :sciana: dałem patha wersję 2 oraz poprawki do map i zero rezultatu......help

Len

Wysłany: 2006-03-06, 15:00

Skoro patche są to nie wiele można poradzić. No może poza jednym, spróbuj ponownie zainstalować grę. Skopiuj saevy, zrób wszystko od nowa, UC koniecznie instaluj na czyste, nie uruchamiane wcześniej JA2. Wszystko według poradnika na stronie.

Jeśli możesz, napisz o efektach.

Adik_ss

Wysłany: 2006-03-06, 15:35

NO właśnie tak zrobiłem drugi raz i znowu to samo jak wchodze poziom niżej to wyskakuje okienko że jest wróg w sektorze wyżej i zonk widze pulpit :wlosy: próbowałem instalować na wersję standardową JA2 oraz po zainstalowaniu łatki.....1,05 bodajrze czy coś takiego.....ehh szkoda bo pograłbym sobie w JA :(

Lecter 

Wysłany: 2006-03-06, 21:35

Adik_ss napisał/a:
ale śmieszne to co mam napastników w dzień kopać i walić pięścią haha to widze jest raczej JA w wersji ala Chuck hehehe

Poczekaj aż zabije samoobrone z 2 wrogów, potem zabierasz broń wrogom i ...

Albo poczekaj aż samoobrona ich wytłucze (a wytłucze na pewno) i potem pozbieraj broń. Nie chce mi się szukać, sam poszukaj na forum jak kraść broń. (CTRL + obity wróg).

ChucK NA WiekI :wink:

Odpowiedz do tematu