Serwis zawieszony do odwolania. Jesli chcesz pomoc - daj znac na scooly@jaggedalliance.pl
Forum dyskusyjne poświęcone serii

JAGGED ALLIANCE

Nawigacja: « Poprzedni temat | Następny temat »

Misja - Uwolnić Mirandę
Autor Wiadomość
RPA 

Wysłany: 2005-08-09, 17:49

Mały problem, przpomniałem sobie o misji uwolnienia Mirandy - misję zleca Bruce w Port Kip. Ja mam już 70 dzień gry. Cofnąłem się by ją znaleĽć. Wiem że jest w D6. Nie mogę się z policją dogadać. Strzelać nie można - momentalnie morale spada do "panic". Pod drzwiami stoi gość który za nic się nie przesunie. IMP ma ponad 90 dowodzenia i ponad 95 inteligencji. Nie można odwrócić ich uwagi. Może coś przeoczyłem. Jak to zrobiliście??? :sciana:

Len

Wysłany: 2005-08-09, 17:55

Właśnie w tej celi jest Miranda, strażnik się nie odsunie. Masz dwie możliwości, zabić go, ale równa się to z zabiciem wszystkim policjantów w sektorze. BądĽ po prostu rozwalić ściąnę z tyłu, ale musisz uważać by nie zranić przy tym nikogo, bo policja zacznie do Ciebie strzelać.

RPA 

Wysłany: 2005-08-09, 18:04

To oznacza koniec spokoju w tym sektorze? Jeśli z nią ucieknę potem będę musiał z nimi walczyć? Spróbowałem strzelać i "Wolf" prawie zaczął odmawiać rozkazów - a jego głos brzmiał pogrzebowo (strzelić do gościa pod celą to zacząć wojne z całą policją w sektorze w tym z Bronskim i Plodskim), nawet gdy sam oberwał pierwszy. Najemnicy nie chcą strzelać do tych policjantów. Czy póĽniej (po uwolnieniu) będę miał "spokojne" przejście/przejazd przez sektor?

Len

Wysłany: 2005-08-09, 18:06

Tak, gdy uwolnisz Mirandę nie robiąc przy tym krzywdy nikomu. To nikt do Ciebie nie będzie strzelać. Czasami policja zaczyna strzelać po rozwaleniu ściany i nie robiąc krzywdy nikomu. Ale za drugą próbą udało mi się :wink: .

RPA 

Wysłany: 2005-08-11, 13:22

@Len
Tak do poradnika:

"Randolph is looking for some Crepaton documents"

Te dokumenty dostajesz od Bruce'a - po uwolnieniu Mirandy. Myślę, że to już wiesz - ale może komuś się ta informacja przyda.

bishi 

Wysłany: 2005-08-28, 14:41

Zauważyłem, że jak się da Bronskiemu kasę to on mówi że nie chce, ale przydałyby się mu nowe baterie do czegoś tam. Próbowałem dać mu baterie ale zawsze odpowiadał takim samym tekstem. Gdy chcemy go rekrutować odpowiada, że takiemu przekupnemu glinie się to nie opłaca. Może da się go przekupić aby uwolnił Mirandę? Jakie baterie trzeba mu dać?

Len

Wysłany: 2005-08-29, 07:30

Bishi: Próbowałem tego, nie da się go niczym przekupić. Mirandę trzeba uwolnić tradycyjnymi sposobami.

bishi 

Wysłany: 2005-09-03, 10:40

czy po uwolnieniu Mirandy policja zaczyna atakować?

Len

Wysłany: 2005-09-03, 18:24

Bishi: Nie, po uwolnieniu Mirandy policja nas nie atakuje, chyba, że podczas uwalniania jej zranimy ją samą bądĽ kogoś z policjantów.

Odpowiedz do tematu