Mały problem, przpomniałem sobie o misji uwolnienia Mirandy - misję zleca Bruce w Port Kip. Ja mam już 70 dzień gry. Cofnąłem się by ją znaleĽć. Wiem że jest w D6. Nie mogę się z policją dogadać. Strzelać nie można - momentalnie morale spada do "panic". Pod drzwiami stoi gość który za nic się nie przesunie. IMP ma ponad 90 dowodzenia i ponad 95 inteligencji. Nie można odwrócić ich uwagi. Może coś przeoczyłem. Jak to zrobiliście???
Właśnie w tej celi jest Miranda, strażnik się nie odsunie. Masz dwie możliwości, zabić go, ale równa się to z zabiciem wszystkim policjantów w sektorze. BądĽ po prostu rozwalić ściąnę z tyłu, ale musisz uważać by nie zranić przy tym nikogo, bo policja zacznie do Ciebie strzelać.
To oznacza koniec spokoju w tym sektorze? Jeśli z nią ucieknę potem będę musiał z nimi walczyć? Spróbowałem strzelać i "Wolf" prawie zaczął odmawiać rozkazów - a jego głos brzmiał pogrzebowo (strzelić do gościa pod celą to zacząć wojne z całą policją w sektorze w tym z Bronskim i Plodskim), nawet gdy sam oberwał pierwszy. Najemnicy nie chcą strzelać do tych policjantów. Czy póĽniej (po uwolnieniu) będę miał "spokojne" przejście/przejazd przez sektor?
Tak, gdy uwolnisz Mirandę nie robiąc przy tym krzywdy nikomu. To nikt do Ciebie nie będzie strzelać. Czasami policja zaczyna strzelać po rozwaleniu ściany i nie robiąc krzywdy nikomu. Ale za drugą próbą udało mi się .
Zauważyłem, że jak się da Bronskiemu kasę to on mówi że nie chce, ale przydałyby się mu nowe baterie do czegoś tam. Próbowałem dać mu baterie ale zawsze odpowiadał takim samym tekstem. Gdy chcemy go rekrutować odpowiada, że takiemu przekupnemu glinie się to nie opłaca. Może da się go przekupić aby uwolnił Mirandę? Jakie baterie trzeba mu dać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum