Temat wydaje się banalny, ale ja - mimo, że Jaggeda przeszedłem już parę razy - ciągle nie wiem, jak zniszczyć zamek w drzwiach! Owszem, zdarzało mi się coś takiego przez przypadek, gdy w czasie walki mój najemnik nie trafił w wroga, ale pojawił się napis "zamek został zniszczony". Czytając natomiast opisy broni jest przy jednej ze strzelb, że nadaje się do rozwalania drzwi. Próbowałem metodą prób i błędów, strzelać do drzwi, ale nie udało mi się zniszczyć zamka. Proszę o pomoc!
P.S. No i czy wszystkie drzwi da się otworzyć w ten sposób, czy np. tylko domowe?
To ma zależnośc od kilku czynników. Celnośc jest też ważna, a rozwalając zamki można ją trochę podszkolić. Najłatwiej rozwala się te "domowe", a praktycznie niemożliwe jest zniszczenie zamka w "metalowych" . Po trzecie, musisz celować na różne sposoby. Kiedyś, o ile dobrze pamiętam, strzelałem w "domowe" i nieszło ich rozwalić. Spróbowałem w inną część, niby strzelił w to samo miejsce, ale zamek w końcu puścił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum