Serwis zawieszony do odwolania. Jesli chcesz pomoc - daj znac na scooly@jaggedalliance.pl
Forum dyskusyjne poświęcone serii

JAGGED ALLIANCE

Nawigacja: « Poprzedni temat | Następny temat »

Jak zniszczyć zamek w drzwiach?
Autor Wiadomość
jasolfan 

Wysłany: 2005-12-01, 19:10

Temat wydaje się banalny, ale ja - mimo, że Jaggeda przeszedłem już parę razy - ciągle nie wiem, jak zniszczyć zamek w drzwiach! Owszem, zdarzało mi się coś takiego przez przypadek, gdy w czasie walki mój najemnik nie trafił w wroga, ale pojawił się napis "zamek został zniszczony". Czytając natomiast opisy broni jest przy jednej ze strzelb, że nadaje się do rozwalania drzwi. Próbowałem metodą prób i błędów, strzelać do drzwi, ale nie udało mi się zniszczyć zamka. Proszę o pomoc!
P.S. No i czy wszystkie drzwi da się otworzyć w ten sposób, czy np. tylko domowe?

Łosiu 

Wysłany: 2005-12-01, 19:16

To ma zależnośc od kilku czynników. Celnośc jest też ważna, a rozwalając zamki można ją trochę podszkolić. Najłatwiej rozwala się te "domowe", a praktycznie niemożliwe jest zniszczenie zamka w "metalowych" :wink: . Po trzecie, musisz celować na różne sposoby. Kiedyś, o ile dobrze pamiętam, strzelałem w "domowe" i nieszło ich rozwalić. Spróbowałem w inną część, niby strzelił w to samo miejsce, ale zamek w końcu puścił :jezyk: :wink:

Len

Wysłany: 2005-12-02, 09:57

Łosiu napisał/a:
praktycznie niemożliwe jest zniszczenie zamka w "metalowych"

Bez przesady. Nieraz rozwalałem takie drzwi, i nawet nie odczułem by były o wiele trudniejsze do zniszczenia :jezyk:

Odpowiedz do tematu