Serwis zawieszony do odwolania. Jesli chcesz pomoc - daj znac na scooly@jaggedalliance.pl
Forum dyskusyjne poświęcone serii

JAGGED ALLIANCE

Nawigacja: « Poprzedni temat | Następny temat »

Pepesza z motocykla
Autor Wiadomość
Hawk 

Wysłany: 2005-05-21, 19:32

Nie wiem, czy ktoś odkrył metodę gwizdnięcia pepeszy z motocykla w urban calisto. Ja ją znalałem, więc opieszę, jak:
Wziąłem Rude Doga (ale może chyba być kto inny). Za dnia stanąłem w polu, skąd można wziąść tego gnata. Czekam do wieczora. Ok. Wchodzę do sektora, klikam "łapę" bierę pepeszę, klikam [M] (ekran taktyczny) i gotowe. Te dupki nie zaatakowały mnie, bo stały tyłem do mnie. Próbujcie, a uda wam się.

Conrad 

Wysłany: 2005-05-21, 19:59

Można też podejść do motocykla od strony ruskiej kosiary :P w pozycji "kaczki" najemnikiem stojącym gdzieś indziej strzelić w ziemie; tamci kolesie sie odwrócą, a my bierzemy PPS'e i szybko pozycja "pad" i wychodzimy z sektora:P

Hawk 

Wysłany: 2005-05-21, 20:00

khotar napisał/a:

ermmm a moze jakies dokladniejsze przyklady? wiecej emot to po prostu kliknij na 'wszystkie emotikony' :wink:

Ta, o te mi chodziło, dzięki :uklon:

TermiFNFAL 
Weteran L.A.

Wysłany: 2005-05-22, 09:44

Ja tam nie miałem z tym problemów - te jelenie zaczęły mnie atakować, po oczyszczeniu sektora nie było już kogo zabijać :)

Spider 

Wysłany: 2005-05-23, 12:17

Hej,

Pepesza jest kijowa. Idz na wschod od Artemo (A12 przy rzece, o ile pamiec mnie nie myli). Tam znajdziesz 3 cywilow, ktorych trzeba okrasc (i tak do Ciebie strzelaja). Maja MP-5 i CAR-15 (o ile sie nie myle). Do tego w skrzyniach znajdziesz plecak i paliwo.

Pozdrawiam,
S

Hawk 

Wysłany: 2005-05-24, 20:10

Pepeszą wyczyściłem cały teren Urban w południe od Calisto. Niezła jest, znakomity ma dĽwięk. Jedną serią zabiłem 2 gości.

Conrad 

Wysłany: 2005-05-24, 20:17

tak..
Pepesze może jest "słaba" w sensie parametrów..
Ale dĽwięk ma kojący dla uszu:) Oraz pasuje do niej amunicja z tego mega częstego pistoletu "Tokarev" chyba:P I ma pojemność naboi fenomenalną powyżej 70.. Także te 3 czynniki.. łatwa amunicja+pojemny magazynek+ciągłe walenie seriami=rzeĽnia:P
Ja Pepeszą rozwalałem policje:)

Hawk 

Wysłany: 2005-05-24, 20:21

Racja, mam jeszcze pytanie:
Do czego słuy 14.5 5.56mm barrel cośtam?

Paweł
[Usunięty]

Wysłany: 2005-05-24, 21:12

http://www.ja2.thc.net.pl...hp?t=77&start=0

tu masz odpowiedĽ ;)

Len

Wysłany: 2005-05-25, 12:45

Ja osobiście także nie lubie pepeszy, prawie nigdy jej nie używałem. Tylko w sytuacjach wyjątkowych gdy nie miałem żadnej innej lepszej broni. Ale to naszczęscie należało do żadkosci.

Below 

Wysłany: 2005-05-25, 16:57

Na tym etapie gry pepesza jest bardzo przydatnią bronią ale w póżniejszych etapach zadaje zbyt małe obrazenia. Wrcając do tematu poprostu wychodze na dach knajpy i góry oczyszczam teren i zabieram pepesze :haha:

Len

Wysłany: 2005-05-26, 10:36

Ja to zawsze wolałem rozwiązania dyplomatyczne :haha: , Choć na początku gry, bardzo chciałem mieć pepesze, to nie wziołem jej, nie chciałem się narażać mieszkańcom.

marcin

Wysłany: 2005-06-07, 21:17

widziałem, że dyskutujecie o pepeszy z motocykla. mój sposób jest chyba najprostszy, może ktoś już to napisał, ale nie zauważyłem. oczywiście, można wszystkich cyklistów powystrzelać, ale równie dobrze można ich zaatakować z ich własną bronią w ręku, prawda?

rzucam tuż pod pepeszę zasłonę dymną, czekam aż będzie najbardziej gęsta (trzecia faza). w tej fazie można ją wziąć bez najmniejszego problemu.

dla pewności zamykam wcześniej drzwi od knajpy, w nich też stoi jeden koleś z gangu, który pilnuje tej pukawki.

panzertoter 

Wysłany: 2005-07-05, 16:54

No jak zauważyłem to pepesza z amunicją hp robi rzeĽ straszliwą na początkowym etapie gry. Dmg rzędu 65 - 100. I zawsze jak tam podchodze do tej knajpy to oni zaczynąja mnie tłuc bez ostrzeżenia.

Andrew 

Wysłany: 2005-07-30, 13:59

Jest sposób też na Pepesz'ke kiedy czyścisz wroga niechcąco zabijasz Jeleni co pilnują""*""

Odpowiedz do tematu