Chciałbym dopowiedzieć, że jeśli ktoś chcę ściągnąć tą modyfikację z szybkiego, polskiego serwera, to zapraszam na stronę www.ja.chodziez.net - tamże w dziale "pliki" i w modyfikacjach jest dostępna Deidranna Lives.
Udostępnię również inne mody (nawet Urban Chaos), byście mogli je ściągnąć z przyzwoitą prędnością, a nie męczyć się z rejestracjami i słabymi transferami.;)
Pozdrawiam!
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-02-10, 20:37
To bardzo dobre posunięcie z twojej strony Engel :)
Jak mam być szczery to się czepiasz. Sorki że to pisze ale wcześniej nie było tego na żadnym serwerze w języku polskim.
Nie czepiam się - wręcz przeciwnie. Cieszę się, że pojawiło się kolejne Ľródło z którego można pobrać DL... Jeśli dla Ciebie ważniejszy jest język strony a nie transfer z jakim można z niej pobierać, ... to masz całkowitą rację - czepiam się.
No, to ja juz sobie pójdę i przestanę się czepiać :]
scooly też tak ma - może rodzeństwo?
Fireox Pomógł: 2 razy Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 104
Wysłany: 2006-04-20, 12:32
Wie ktoś skąd można pobrać DL ale żeby nie trzeba było sie rejestrować !!!
Próbowałem z www.ja2mods.de ale tam jak sie wypakowuje to trzeba jakiś kod wpisać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum