Serwis zawieszony do odwolania. Jesli chcesz pomoc - daj znac na scooly@jaggedalliance.pl
Forum dyskusyjne poświęcone serii

JAGGED ALLIANCE



Nawigacja: « Poprzedni temat | Następny temat »

Vengeance
Autor Wiadomość
jasnek

Dołączył: 29 Wrz 2005
Posty: 5
Wysłany: 2005-09-30, 07:06

MODy pobrałem , ale nie mogę dalej pobrać pliku German zip.
 
 
Nietoperek217 

Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 1
Wysłany: 2005-10-28, 15:58

mam problem sciągnołem moda do Jagged Alliance 2: Vengeance i nie chce mi chodzic w chodzi mi w gre i wyskakuje zaraz na pulpit co robic?? Prosz o pomoc :smutny:
 
 
ladybird


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 06 Kwi 2005
Posty: 76
Wysłany: 2005-12-02, 12:12

hmm... mam to samo,
ale tutaj cisza od kilku tygodni... więc chyba nikt nie gra w tego moda :wink:
a jeśli ktoś gra to niech napisze jak go zainstalować :)
_________________
Gdy byłem młody, miałem marzenia... teraz, jestem szczęśliwy że je miałem.
 
 
ADASKO 


Dołączył: 22 Lis 2005
Posty: 30
  Wysłany: 2005-12-02, 16:02

Ktos jednak gra.Ja zainstalowałem Vengeance na ja2 pl z cd action.Wypakowałem plik vengeance.exe do folderu z grą i gotowe.Na początku mi też wywalało ale do katalogu Data skopiowałem plik German.slf i jest ok.! :peace:

[ Dodano: 2005-12-07, 16:08 ]
Czy oto chodzi?

SCREEN001.png
Plik ściągnięto 75 raz(y) 108,23 KB

SCREEN000.png
Plik ściągnięto 64 raz(y) 145,8 KB

 
 
Fireox 

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 104
Wysłany: 2006-03-22, 12:40

Nie wiem dlaczego ale miałem królową Deidrane koło Balime :sciana: idąc z almy na Balime napotkałem wrogów (tylko 7) rozwalilem ich i w budynku spotkałem królową strzeliłem jej kulke w łeb :diablo: i wygrałem gre. Spoko mod tylko szkoda że taki krótki
 
 
 
Lecter 


Pomógł: 52 razy
Dołączył: 05 Lut 2006
Posty: 811
Wysłany: 2006-03-23, 16:04

Fireox napisał/a:
idąc z almy na Balime

+
Fireox napisał/a:
w budynku


W którym, może tam gdzie w oryginale byłą Diedranna podczas przesłuchania (jarzycie??), może to joke od Skorpiona (autora VEN).
_________________
juz nie mam gg
 
 
Fireox 

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 104
Wysłany: 2006-03-23, 18:32

To nie było w Balime tp było u obrzeży Balime !! :wlosy:
 
 
 
Lecter 


Pomógł: 52 razy
Dołączył: 05 Lut 2006
Posty: 811
Wysłany: 2006-03-23, 19:49

Fireox napisał/a:
To nie było w Balime


A gdzie napisałem, że tak twierdzę!?

To o czym myślę jest obok Meduny (niepamiętam co tam jest za miasto w VEN) w lewej części mapy.

Fireox napisał/a:
u obrzeży Balime


Na południe?
_________________
juz nie mam gg
 
 
Fireox 

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 104
Wysłany: 2006-03-23, 20:58

Nie na południe ja bym powiedział że na pólnocny wschód od balime , ale dokładnie nie pamiętam gdzie to było :wlosy: Może każy ma gdzieś inndziej :sciana: ja miałem ja tam :wink: i nie była prawie przez nikogo chroniona :devious:
 
 
 
Lecter 


Pomógł: 52 razy
Dołączył: 05 Lut 2006
Posty: 811
Wysłany: 2006-03-29, 09:31

Hej, Fireox - czy tobie kopalnia w Chitzenie (w ven niepamiętam jak sie nazywa) działała??
Ja nie moge znajeść jej szefa - w nocy i w dzień - nie ma go!!!!!
_________________
juz nie mam gg
 
 
Fireox 

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 104
Wysłany: 2006-03-29, 09:41

Ja tam nawet nie byłem :wink: Po Drassen od razu na Cambrie a potem na Alme i gdzieś tam sobie chodziłem spotkałem królową rozaliłem i wygrałem :jezyk:
 
 
 
Lecter 


Pomógł: 52 razy
Dołączył: 05 Lut 2006
Posty: 811
Wysłany: 2006-03-29, 09:43

:jezyk: I już nie grasz?? :jezyk: Zagraj jeszcze raz, pobaw się :jezyk:
_________________
juz nie mam gg
 
 
Fireox 

Pomógł: 2 razy
Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 104
Wysłany: 2006-03-29, 09:58

Nie mam teraz raczej czasu grać w Vegaence choć polecam tego moda bo jest bardzo ciekawy ( ma wiele naowych broni , NPC ) ale czekam na UCPL i zabieram się za UC bo premier już tuż tuż ... :wink:
 
 
 
djt 


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 04 Sty 2005
Posty: 103
Wysłany: 2006-07-24, 19:11

A ja mam problem. Może ktoś życzliwy pomoże :-) Polubiłem Vengeance (a w szczególności karabinek 98k, polecam z dwójnogiem i PSO-1 :devious: ). Jednakże na moim kompie nie mogę wykonywać sejwów po poranku 15 dnia gry. Obojętnie jakie czynności wykonam i zasejwuję po tym czasie, nie mogę odczytać stanu gry. Wyświetla się komunikat o błędzie podczas odczytu i lipa. Mod jest w wersji 122-megowej, zainstalowany na JA2 1.05 (CDA), z łatką o nazwie vengeance_dt_patch.

Pozdrowienia.

PS @Lecter - inżynier kopalni jest w B1, ale wydaje mi się, że tylko w dzień. W nocy go nie znajdziesz.
Ostatnio zmieniony przez djt 2006-07-24, 19:14, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
grizzli 


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 29 Mar 2006
Posty: 95
Wysłany: 2006-07-25, 13:13

djt napisał/a:
Mod jest w wersji 122-megowej, zainstalowany na JA2 1.05 (CDA), z łatką o nazwie vengeance_dt_patch.


może trzeba zmienic wersje NP. na gold bo ta z cda jest do d*** albo poszukac dodatkowych patchów do gry tzn vengeance
_________________
"I want you to play a game"
Ostatnio zmieniony przez grizzli 2006-07-25, 13:13, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
djt 


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 04 Sty 2005
Posty: 103
Wysłany: 2006-07-25, 13:21

Cytat:
może trzeba zmienic wersje NP. na gold bo ta z cda jest do d*** albo poszukac dodatkowych patchów do gry tzn vengeance


Hm. No dobra - pokombinuje zatem z JA 1.12 (chyba już ktos tu próbował cos takiego)...
 
 
Wklęsły 


Dołączył: 30 Gru 2005
Posty: 15
Wysłany: 2006-07-27, 08:26

GDZIE MORZNA PORAĆ TEGO MOD'A

:help: :help: :help: :help: :help:
 
 
grizzli 


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 29 Mar 2006
Posty: 95
Wysłany: 2006-07-27, 09:25

można go ściagnąc z http://download.jaggedall...ls.php?file=362
_________________
"I want you to play a game"
 
 
djt 


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 04 Sty 2005
Posty: 103
Wysłany: 2006-07-27, 15:38

Ponownie mam pytanie :-) Po bliższym zaznajomieniu się z problemem na Forum Bearpita okazuje się, że do poprawnego uruchomienia moda potrzeba JA2 w wersji 1.02, ewentualnie 1.03 - ponoć wersje wyższe powoduja niepotrzebne problemy. W związku z tym - czy w ogóle istnieje mozliwość zmiany wersji np. z 1.05 na niższą? Jeśli nie - istnieje możliwość ściągnięcia wersji niemieckiej JA2? Osiołek bowiem w tym przypadku jest raczej bardzo wstrzemięĽliwy :-(

Pozdrowienia.
 
 
NIE USUWAĆ
[Usunięty]

Wysłany: 2006-07-27, 16:13

Nie można obniżyć wersji :wink:


Pozdrawiam. Lecter z innego konta :jezyk:
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
forum anime, widmo
Przybornik użytkownika:
Pozostałe działy serwisu: