mam problem sciągnołem moda do Jagged Alliance 2: Vengeance i nie chce mi chodzic w chodzi mi w gre i wyskakuje zaraz na pulpit co robic?? Prosz o pomoc
ladybird Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Kwi 2005 Posty: 75
Wysłany: 2005-12-02, 12:12
hmm... mam to samo,
ale tutaj cisza od kilku tygodni... więc chyba nikt nie gra w tego moda
a jeśli ktoś gra to niech napisze jak go zainstalować :)
_________________ "Gdy wioska płonie, wznoszą się dymy. Gdy serce płonie, nic nie widzimy"
Ktos jednak gra.Ja zainstalowałem Vengeance na ja2 pl z cd action.Wypakowałem plik vengeance.exe do folderu z grą i gotowe.Na początku mi też wywalało ale do katalogu Data skopiowałem plik German.slf i jest ok.!
[ Dodano: 2005-12-07, 16:08 ]
Czy oto chodzi?
SCREEN001.png
Plik ściągnięto 54 raz(y) 108,23 KB
SCREEN000.png
Plik ściągnięto 43 raz(y) 145,8 KB
Fireox Pomógł: 2 razy Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 104
Wysłany: 2006-03-22, 12:40
Nie wiem dlaczego ale miałem królową Deidrane koło Balime idąc z almy na Balime napotkałem wrogów (tylko 7) rozwalilem ich i w budynku spotkałem królową strzeliłem jej kulke w łeb i wygrałem gre. Spoko mod tylko szkoda że taki krótki
To o czym myślę jest obok Meduny (niepamiętam co tam jest za miasto w VEN) w lewej części mapy.
Fireox napisał/a:
u obrzeży Balime
Na południe?
_________________ juz nie mam gg
Wysłany: 2006-03-23, 20:58
Nie na południe ja bym powiedział że na pólnocny wschód od balime , ale dokładnie nie pamiętam gdzie to było Może każy ma gdzieś inndziej ja miałem ja tam i nie była prawie przez nikogo chroniona
Hej, Fireox - czy tobie kopalnia w Chitzenie (w ven niepamiętam jak sie nazywa) działała??
Ja nie moge znajeść jej szefa - w nocy i w dzień - nie ma go!!!!!
_________________ juz nie mam gg
Wysłany: 2006-03-29, 09:41
Ja tam nawet nie byłem Po Drassen od razu na Cambrie a potem na Alme i gdzieś tam sobie chodziłem spotkałem królową rozaliłem i wygrałem
Wysłany: 2006-03-29, 09:58
Nie mam teraz raczej czasu grać w Vegaence choć polecam tego moda bo jest bardzo ciekawy ( ma wiele naowych broni , NPC ) ale czekam na UCPL i zabieram się za UC bo premier już tuż tuż ...
A ja mam problem. Może ktoś życzliwy pomoże :-) Polubiłem Vengeance (a w szczególności karabinek 98k, polecam z dwójnogiem i PSO-1 ). Jednakże na moim kompie nie mogę wykonywać sejwów po poranku 15 dnia gry. Obojętnie jakie czynności wykonam i zasejwuję po tym czasie, nie mogę odczytać stanu gry. Wyświetla się komunikat o błędzie podczas odczytu i lipa. Mod jest w wersji 122-megowej, zainstalowany na JA2 1.05 (CDA), z łatką o nazwie vengeance_dt_patch.
Pozdrowienia.
PS @Lecter - inżynier kopalni jest w B1, ale wydaje mi się, że tylko w dzień. W nocy go nie znajdziesz.
Ostatnio zmieniony przez djt 2006-07-24, 19:14, w całości zmieniany 1 raz
Ponownie mam pytanie :-) Po bliższym zaznajomieniu się z problemem na Forum Bearpita okazuje się, że do poprawnego uruchomienia moda potrzeba JA2 w wersji 1.02, ewentualnie 1.03 - ponoć wersje wyższe powoduja niepotrzebne problemy. W związku z tym - czy w ogóle istnieje mozliwość zmiany wersji np. z 1.05 na niższą? Jeśli nie - istnieje możliwość ściągnięcia wersji niemieckiej JA2? Osiołek bowiem w tym przypadku jest raczej bardzo wstrzemięĽliwy :-(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum