Serwis zawieszony do odwolania. Jesli chcesz pomoc - daj znac na scooly@jaggedalliance.pl
Forum dyskusyjne poświęcone serii

JAGGED ALLIANCE



Nawigacja: « Poprzedni temat | Następny temat »

Vengeance
Autor Wiadomość
Weteran
Gość
Wysłany: 2005-02-27, 22:40

A ten mod znacie? :cfaniak:
 
 
Len

Dołączył: 16 Lis 2004
Posty: 998
Wysłany: 2005-02-27, 22:58

Pierwsze słysze! Nazwa MODa aż zachęca do zagrania, lecz skoro jest to niemiecki MOD to dlaczego menu jest po polsku? A dla zainteresowanych (czyli mnie) mógłbyś zapodać jakomś informacje o autorach, lub dac screeny bądĽ linka do strony.
 
 
Weteran
Gość
Wysłany: 2005-02-28, 12:01

Stąd można ściągnąć tego i inne mody, kampanie. Tu też informacja o modzie ( po niemiecku ). :cfaniak: Vengeance
 
 
scooly 


Pomógł: 42 razy
Dołączył: 14 Lis 2004
Posty: 2559
Wysłany: 2005-08-07, 15:27

Do krajów, które przodują w produkcji kopiących tyłki modów, bezapelacyjnie należą i Rosja i USA. Tuż za nimi dumnie kroczy nasz zachodni sąsiad - Niemcy.

Tym razem serwują nam nową wersję moda Jagged Alliance 2: Vengeance

Po obaleniu dyktatury Deidranny w Arulco, na czele rządu staną Miguel Cordona. Spotkało się to z powszechnym sprzeciwem wśród ludności a jego polityka doprowadziła do kolejnego kryzysu militarnego. Zgadnij kogo wynajmuje się w takich sytuacjach...?


UWAGA!Pełen opis modyfikacji, fabuła, instrukcja instalacji, lista nowości i screeny umieszczone są na łamach JAGGEDopedii pod poniższym adresem:
Vengeance


Ściągnij Vengeance już teraz!
 
 
Paweł
[Usunięty]

Wysłany: 2005-08-07, 15:54

fajny motyw z tym spadochronem :D
i te nowe obiekty sa fajne :)
szkoda że po niemiecku :(
 
 
ColiN 

Dołączył: 19 Cze 2005
Posty: 231
Wysłany: 2005-08-07, 17:02

Ja mam pomysła - dać ogłoszenie na stronie - nabór do Mod Teamu ludzi, którzy znają niemiecki, w celu tłumaczenia moda Vengeance. I jak?
 
 
Paweł
[Usunięty]

Wysłany: 2005-08-07, 17:23

ja znam Deutsch, tylko nienawidze tego języka :)
 
 
Andrew 


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 25 Gru 2004
Posty: 214
Wysłany: 2005-08-07, 17:45

Ja bym proponował Back 2 Business Spolszczyć
_________________
Daj mi Punkt "Pomógł" jeśli ci pomogłem
 
 
Vieri 


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 25 Lut 2005
Posty: 107
Wysłany: 2005-08-07, 17:47

A ja nienawidze i znam słabo :jezyk:
Co do JA2 ModTranslatora to nie wypali.
Nikt nie zna niemca na tyle dobrze zeby tlumaczyc.
_________________
http://www.sailingnews.maniak.pl
 
 
MK 


Dołączył: 01 Sty 2005
Posty: 186
Wysłany: 2005-08-08, 01:14

a ile osob zna ten jezyk na tyle dobrze zeby pograc?
kto przegral ta wielka wojne (oprocz nas)? :jezyk:
_________________
"Chyba narobiłem w gacie" Gasket
 
 
menadzer 


Dołączył: 01 Cze 2005
Posty: 47
Wysłany: 2005-08-08, 12:02

Chciałbym zgłosić problem. Niemogę ściągnąć tego pliku plik "GERMAN.zip" z poniższej lokalizacji:
http://www.freewebs.com/ja2vengeance/GERMAN.zip ,
gdyż po kliknięciu na link, nic się niedzieje.
 
 
scooly 


Pomógł: 42 razy
Dołączył: 14 Lis 2004
Posty: 2559
Wysłany: 2005-08-08, 12:07

@menadzer:

Kliknij prawym klawiszej myszki na link i wybierz "Zapisz element docelowy jako..."



EDITED 14:10

Jeśli to nie pomoże to poprostu przekopiuj linka do paska adresowego przeglądarki i wciśnij ENTER. Powinno zadziałać.
 
 
Len

Dołączył: 16 Lis 2004
Posty: 998
Wysłany: 2005-08-08, 18:47

ColiN napisał/a:
Ja mam pomysła - dać ogłoszenie na stronie - nabór do Mod Teamu ludzi, którzy znają niemiecki, w celu tłumaczenia moda Vengeance. I jak?

Wspaniały pomysł! Ale jest jeden problem, nie umiemy języka niemieckiego. A przynajmniej większość z mojej grupy. Ja może dałbym radę coś spolszczyć, ale jedna osoba to za mało, tym bardziej że ten MOD nie jest takim malutkim modzikiem.
 
 
czata

Dołączył: 05 Sie 2005
Posty: 7
Wysłany: 2005-08-08, 21:06

scooly napisał/a:
@menadzer:

Kliknij prawym klawiszej myszki na link i wybierz "Zapisz element docelowy jako..."



EDITED 14:10

Jeśli to nie pomoże to poprostu przekopiuj linka do paska adresowego przeglądarki i wciśnij ENTER. Powinno zadziałać.


Cześć!!! Nadal nie działa. Pojawia się napis: "Bieżące ustawienia zabezpieczeń nie zezwalają na pobranie tego pliku". Co robić?
 
 
scooly 


Pomógł: 42 razy
Dołączył: 14 Lis 2004
Posty: 2559
Wysłany: 2005-08-08, 22:04

Cytat:
"Bieżące ustawienia zabezpieczeń nie zezwalają na pobranie tego pliku"


Widzę, że masz Internet Explorera. Najwidoczniej masz ustawione bardzo rygorystyczne opcje w panelu. WejdĽ do:
"NARZĘDZIA" (pasek IE) > "OPCJE INTERNETOWE" > "ZABEZPIECZENIA" > "POZIOM NIESTANDARDOWY" i zaznacz opcję "POBIERANIE PLIKU" na "WŁˇCZ".

Powinno pomóc, jeśli nie to ustaw wszystkie zakładki zabezpieczeń na standardowe.
 
 
gazownick 


Dołączył: 31 Mar 2005
Posty: 15
Wysłany: 2005-08-14, 19:14

od 2 dni pogrywam sobie w vengeance,w sumie mod ciekawy,ale z powodu nieznajomosci niemieckiego zmuszony jestem klikac w przyciski Ja i weiter;)jednak mam kilka spostrzezen:otoz Bizon wg autorow tej gry jest na amunicje taka sam jak w Tokarewie TT.Ciekawe:).Ponadto juz na samym poczatku nie mozna znalezc pilota smiglowca (a obszedlem wszystkie sektory wokol miasta:).Poniewaz mod jest niemiecki z giwer ktore wpadly mi na poczatku wnioskuje ze bedzie to prezentacja niemieckich i austriackich broni (SiG 228,rozne odmiany H&K,Glock).Pomijajac byki zapowiada sie ciekawie,ach gdyby tylko jeszcze szprechac :wlosy:
_________________
Szatan,Szatan,Szatan,Szatan oł jeeee...
 
 
gonzo_68 

Pomógł: 17 razy
Dołączył: 19 Lis 2004
Posty: 230
Wysłany: 2005-08-15, 05:40

Z Bizonem wszystko OK. Rzeczywiście jest wersja na amunicję 7,62mm x 25TT. Pozostałe wersje są na różne rodzaje amunicji 9mm.
 
 
gazownick 


Dołączył: 31 Mar 2005
Posty: 15
  Wysłany: 2005-08-15, 10:10

o ile sie orientuje to nie tyle amunicje do pistoletu TT tylko jej pozniejsza modyfikacje,ale byc moze,masz racje,sprawdze:)

Sprawdzilem,masz racje:)
a co do pilota tworcy ostro go schowali przed graczem-siedzi w c16 na polowym ladowisku dla smiglowcow i wyglada ze to jego stale miejsce wystepowania:)
 
 
jasnek

Dołączył: 29 Wrz 2005
Posty: 5
Wysłany: 2005-09-29, 07:22

Jestem nowym na tym forum i myślę , że należało by się przywitać.
Witam wszystkich.
Chciałbym pograć w mod Vengeance ,ale nie wiem ,który plik sciągnąć (przeczytałem
wszystkie posty dotyczące tego tematu) w jednym linku wielkość pliku ma wynosić 120MB,w
jednym z postów 170MB, a jak wejdę na tą niemiecką stronę to są dwa pliki - 60MB i 35MB.
Pobrałem oba.
Cały mój problem polega na tym ,że nie mogę pobrać tego pliku http://www.freewebs.com/ja2vengeance/GERMAN.zip
Pobierają się jakieś bzdury , albo żle spakowany plik(próbowałem już dziesiątki razy).
Moja prośba :
-proszę jeśli ktoś posiada ten plik o przesłanie mi na jasnek@interia.pl

-i który ma to być plik Vengeance

Pozdro
 
 
Len

Dołączył: 16 Lis 2004
Posty: 998
Wysłany: 2005-09-29, 13:50

Z tego co wiem, to jest kilka różnych wersji tego MODa. Pobierz tą najnowszą, czyli tą co zajmuje najwięcej miejsca, bo ze wszystkich tych wersji właśnie w tej jest najwięcej nowości.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
opowiadania, forum anime
Przybornik użytkownika:
Pozostałe działy serwisu: