Pierwsza modyfikacja tworzona na podstawce JA2 v1.13 - to MUSI być hit!
Charakterystyka
Z założenia ma ona czerpać wszystko to co było najlepsze w dotychczas ukazanych modach:
* JA2 v1.13
(wysoka rozdzielczość, zwiększone AI, dodatkowe funkcje, łatwa możliwość modyfikowania)
* Urban Chaos
(przeogromna rzesza postaci NPC, questy)
* Vengeance
(masa map, postaci i broni)
* Nowa grafika, postacie, bronie, więcej questów.
Fabuła
Akcja rozgrywa się głównie w południowej części Rosji i okolicach. Gracz zostaje wynajęty aby pilnować interesów pewnych osób. Szybko jednak spotyka się z ludĽmi którzy zachęcają go do wykonania dodatkowych zadań, które mogą stać się przyczyną dalszych konfliktów...
Jednakże Scorpion wyrobił sobie bardzo dobry zwyczaj komunikacji z fanami. Praktycznie wszystkie szczegóły omawia publicznie na forum BPF ( http://www.ja-galaxy-foru...?ubb=forum;f=45 ) co się chwali i bardzo dobrze wpływa na jakość moda.
Status
Modyfikacja tworzona jest od kwietnia 2006 roku. Koniec prac nie jest jeszcze zapowiedziany.
A czy przypadkiem JA2 v1.13 nie ma zaimplementowanych takich trafień krytycznych? Pamiętam, ze podczas odbijania Drassen zdarzało się, że z całkiem sporej odległoci wróg strzelał do mnie z pistoletu. Pif-paf, trafienie krytyczne -73 punkty, Cliff nie żyje.
Wydaje mi się jednak, że jednej funkcjonalności 1.13 w porównaniu do Night Ops nie ma - koniec z 360 kątem widzenia ( )...
Renegade Republic jest pierwszą modyfikacją tworzoną na najnowszym silniku JA2 v1.13 co od razu daje jej niewyobrażalne prowadzenie nad innymi modami. Dodatkowo za sterami zasiadł Scorpion, który znany jest ze swojej wcześniej produkcji - Vengeance.
Zgadzam się z tobą całkowicie. Nie dość, że to pierwszy taki mod na 1.13 to jeszcze tworzony przez jednego z największych myślicieli. Palce lizać, ciekawe tylko kiedy premiera. Pewnie nie wcześniej jak za pół roku...
_________________ Be or not to be... That is a question!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum