co prawda moje granie w JA2 skończyło się dawno, dawno temu, tym niemniej Jaggda wspominam jako najfajniejszą grę w jaką kiedykolwiek grałem. A w nowe nie gram, bo czasu brak, a czasem po prostu chęci...
tym niemniej wciąż trzymam JA2 na dysku z nadzieją, że kiedyś znów wciągnę się w nią - a o to nietrudno
Kiedy nastąpi koniec "ery JA2"? Wtedy, gdy wypuszczą godnego następcę - czyli coś, z tak prostą i banalną fabułą jak w Jaggdzie, a mimo to z nowatorskim systemem rozgrywki, który potrafi wciągnąć na dłuuuuuugo.
Dzisiaj już pierwszy czerwca a www.khelle.de nadal stoi. Niestety, najprawdopodobniej ten stan rzeczy zmieni się w ciągu kilku godzin ...
ladybird napisał/a:
Może chociaż to co najlepsze i najważniejsze... nie wiem co... bo nie jestem na bieżąco... ale może chociaż wszystko co dotyczy 1.13 ?
Spokojnie ladybird, nie panikuj. Aż tak źle nie jest żeby od razu zamykać cały projekt v1.13. Tak jak wspominałem - najprawdopodobniej nowym downloadem moda będzie serwis Mod DB. A jeśli nawet nie to z tego co mi wiadomo osoby pracujące nad v1.13 posiadają odpowiednie zaplecze techniczne żeby samemu to utrzymać na własnych serwerach.
ladybird napisał/a:
ech... a może niech każdy z Nas ściągnie 1 GB i nagra na płytkę - to też jakieś wyjście.
Tutaj też Cię nieco uspokoję. Taka płytka leży u mnie od marca.
O Boże ;/ niech sie dzieje co chce ja i tak będe się zamykał codziennie w pokoju i pykał w Jaggeda po 7 godzin :)
_________________ "Ojcze nasz któryś jest w niebie"
Charlene Higgens
.....................................................................
Będe brhonił nas przed zakusami wroghaa ;)
.....................................................................
http://dziecineo.prv.pl/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum