Serwis zawieszony do odwolania. Jesli chcesz pomoc - wypelnij ankiete.
Forum dyskusyjne poświęcone serii

JAGGED ALLIANCE

Nawigacja: « Poprzedni temat | Następny temat »

Jakim cudem trafiłeś do tej dziury?:)

Jak trafiłeś na naszą stronę / forum?
Z wyszukiwarki internetowej
68%
 68%  [ 31 ]
Z innego forum
4%
 4%  [ 2 ]
Z innej strony internetowej
0%
 0%  [ 0 ]
Znajomy dał mi namiary
4%
 4%  [ 2 ]
Pijany byłem i nie pamiętam
4%
 4%  [ 2 ]
Gdy przylecieli po mnie zobaczyłem światło...
13%
 13%  [ 6 ]
Inaczej
4%
 4%  [ 2 ]
Głosowań: 45
Wszystkich Głosów: 45

Autor Wiadomość
scooly 

Wysłany: 2006-04-25, 20:55

A w jaki sposób Ty trafiłeś na naszą stronę internetową lub forum?
Opisz krótko swoją wędrówkę i pierwsze spostrzeżenia związane z serwisem...

Musicie mi wybaczyć ale tym razem sam się nie wypowiem w tej sprawie :))) :haha:

Fireox 

Wysłany: 2006-04-25, 20:59

Ja trafiłem z Google na LA po jakims miesiacu dopiero na forum :jezyk: szukałem informacji o Jagged alliance 2 :wink:

KhoTaR 

Wysłany: 2006-04-25, 21:43

Ja?

Hah, to raczej krótka historia. Po prostu kiedyś szukałem patcha do JA2 i po wpisaniu w Google hasła JA2 trafiłem na stronę, a chwilkę potem na forum, skąd ściągnąłem sobie obiekt moich poszukiwań. A dokładną datę rejestracji macie w moim profilu :].

I tak właśnie powstał... yyy... KhoTaR trafił na forum :wink: .

snick 

Wysłany: 2006-04-26, 05:53

Najpierw szukałem czegoś o JA2, więc w googlach znalazłem stronę. Przeczytałem co miałem do przeczytania i tyle. Niestety wówczas mój kompakt z Jaggedem przebywał u jednego z kumpli, znanego z tego, że płyty zwracał co najmniej miesiąc po tym, jak usłyszało się od niego "no, jutro ci ją przyniosę". :sciana: A póĽniej, gdy już wróciła do mnie płyta (nawiasem mówiąc tak porysowana, że żeby ją odpalić, musiałem poczekać do zmiany kompa... wtedy zrobilem, sobie kopię zapasową). Znów trafiłem na stronę, a akurat trwał konkurs na najlepszego screena, więc się zarejestrowałem. Finito. :wink:

Lecter 

Wysłany: 2006-04-26, 06:55

www.google.pl/

jagged alliance

pierwsza strona: Liberate Arulco

później, po roku "gościowania" zarejestrowałem się na forum.
Ostatnio zmieniony przez Lecter 2007-04-29, 09:49, w całości zmieniany 2 razy  

Popuś 

Wysłany: 2006-04-26, 14:42

Ojej... to było dawno, dawno temu. W Onecie (nie w googlach ;) ) wpisałem JAgged Alliance 2 i trafiłem na coś w stylu Scooly's Page (nie wiem, co do nazwy mogę się mylić, ale jakoś tak to było), potem na Liberate Arulco. Pamiętam początki strony, forum, to było bardzo dawno temu... kiedyś nawet chciałem coś napisać... ja wiem... z dwa lata temu(?)... nawet 3/4 dość sporegfo poradnika napisałem, ale gdzieś go posiałem i go ni ma :gwiazdki:
Tylko cały czas się zastanawiam czemu wtedy się nie rejestrowałem na forum...

Len

Wysłany: 2006-04-26, 15:02

Dokładnie nie pamiętam jak to było, ale znając życie to wszystko przez Google :mrgreen: (kiedyś bardzo dużo czasu spędzałem na tej wyszukiwarce).

Bardzo szybko L.A. stał się moją ulubioną stroną, zaglądałem codziennie w poszukiwaniu nowych newsów. Ale zanim zarejestrowałem się na forum minął rok, kiedyś nienawidziłem forów, zarejestrowałem się tylko dlatego że szukałem pomocy no i zostałem, było to jeszcze stare forum które niestety nie było dość popularne w ostatnich miesiącachswego życia.

Lecter 

Wysłany: 2006-04-26, 17:42

scooly napisał/a:
i pierwsze spostrzeżenia związane z serwisem...

nie tyle spostrzeżenie, co myśl: "No, nareszczie coś o Jaggedzie..."
:wink:

ThomassD 

Wysłany: 2006-04-26, 18:16

Hm ja to pamiętam jeszcze czasy starego forum na free4web. Już nie pamiętam keidy to było. W każdym razie byłem nawet w LA Section, ale moja rola tam się raczej szybko skonczyła (dlaczego? pytajcie Scooly'ego), potem z tego co pamiętam było forum na phpBB założone przez nKabara,a dalej to już znane wszytskim forum LA.
Aaaa jak trafiłem? Przez google :jezyk:

Przemas 

Wysłany: 2006-04-27, 16:57

nie no to mnie rozwaliło

"Gdy przylecieli po mnie zobaczyłem światło..." o lol ja przez google a jak ..

Łosiu 

Wysłany: 2006-04-28, 16:02

ja szukałem jakiś poradników do JA i znalazłem...

jasolfan 

Wysłany: 2006-05-02, 12:37

Ja przez okulary... tfuj, gogle :wink:
Zupełnie nie czaiłem tej gry, ale podobała mi się i tylko dzięki tej stronce nie straciłem chęci do JA2. :diablo:

TermiFNFAL 
Weteran L.A.

Wysłany: 2006-05-03, 10:22

ja też dokładnie nie pamiętam jak to było, bo to było baaardzo dawno temu.
Ale nie było to inaczej, niż przez forum free4web, na którym często siedziałem i miałem zdecydowanie najwięcej postów (ponad 1,5k). Scooly tworzył właśnie stronę internetową i zapraszał mnie na "współpracownika", ale ja się długo zgodzić nie chciałem - miałem plan zrobienia własnej strony o JA2 :P No ale pewnego dnia się zgodziłem dołączyć do LA i tak jestem :]

Piccolo 

Wysłany: 2006-06-06, 21:14

Zaznaczyłem odpowiedz Pijany byłem i nie pamiętam xD bo niepamiętam dawno temu to było jak jeszcze TermiFNFAL był Borisem :D. Praktycznie tą strone to odwiedzałem już na samych początkach zaczołem w tych samych czasach co Boris z początku to był forum free4web pamiętam takiego ziomka co zwał się Trup xD dobity facet pamiętam też osoby takie jak: Figo_07 i Wolverine4. Możliwe że to właśnie Boris mi powiedział o tym stronce i forum Scoolyego, możliwe że to ja Borisowi a możliwe że Scooly nam obum powiedział w każdym bądĽ razie było to ponad 3 lata temu stronka jeszcze troche zbagowana była a Scooly wszystko poprawiał raz pomylił Orte z Omertą :). To były dobre czasy hehe, a Scooly wcale avatarka se nie zmienił i cay czas na tym samym jedzie tylko dodał podpis w avatarku. Teraz to już co innego jesteśmy w jakimś buszu xD:
Cytat:
junglebook

Teraz forum ma wiele moĽliwości w free4web było o wiele gorzej z możliwościami modów i adminów ale tam można było być użytkownikiem globalnym i ja nawet wciąż na różnych forach korzystam z tamtego konta

scooly napisał/a:
Opisz krótko swoją wędrówkę i pierwsze spostrzeżenia związane z serwisem...

Troszke się rozpisałem ale co tam wspomnienia są dobre :D.

PS Pisząc tego posta płakałem

PS2 Chuck Norris czytając tego posta płakał i pare osób uleczyło się z raka xD

ColiN 

Wysłany: 2006-06-07, 17:12

to bylo tak... siedzialem u kumpla a on gral w ja2. no i patrze - aaaaaaale zaaaaajeeeebista gieeeeera... POŻYCZ!!! no i zaczalem grac, przeszedlem itp...
ale w koncu trzeba bylo cos nowego w zwiazku z ta giera zrobic... no to na neta siadam i szukam... wpadam na forum LA, no i pierwszy temat - rekrutacja do spolszczenia Urban Chaos... oczywiscie sie podpisalem pod tym... no i od tej pory sie zaczelo... czlonkostwo w zespole spolszczajacym UC (teraz to chyba jest IS), dzial JA3D w LA Section... ale niestety brak czasu i musialem opuscic szanowne towarzystwo... teraz nowy net, nowe zrodlo dochodow, wiecej czasu, wiec moja reaktywacja na forum znowu... I told You i'll be back:D

Andrew 

Wysłany: 2006-06-07, 18:32

ja miałem podobną historie jak Colin mój brat też grał w Jagged Alliance 2,5 UB i odrazu mi sie spodobała ta gierka a na forum trafiłem jak pierwszy raz ujżałem net na swoim kompie i pierwsza moja strona to było właśnie JALA:)

Rain 

Wysłany: 2006-06-07, 23:16

Uuuulalalalaa dosyc dawno temu mnie tu przywialo kiedy jeszcxze bawilem sie JA2 ;)
A w jaki sposob? A z google.pl :D pamietam ze szukalem czegos o JA2 i tutaj wszystko a nawet w nadmiarze znalazlem :)

Ps. dzieki ze macie powiadomienie na meila bo szczerze mowiac zapomnialem o was :smutny: Zmienilem zainteresowania i tak jakos...acz wrocilem :peace:
Pozdrawiam :wink:

Robert#gg 

Wysłany: 2006-06-26, 23:25

Jakiś czas temu szukałem edytora map do JA 2,5 i z google.pl wylądowałem tutaj :jezyk:

Colonel

Wysłany: 2006-08-14, 15:43

Znajomy dal mi namiary na wasza stronke. Z tamtad trafilem na to forum. Ta gra jest tak stara, ze myslalem ze nic takiego juz nie istnieje a tu takie mile zaskoczenie. Gratulacja i oby tak dalej

cocsackie 

Wysłany: 2007-04-28, 19:34

Ja znalazlem w googlach.
Szukalem cos o JA2.(Gralem w dziecinstwie (nadal jestem dzieckiem))
Chcialem zobaczyc jak wy gracie itp.
Po dłuzszej przerwie nie grania chcialem sobie pograc ale nic nie pamietalem o co chodzi wiec cos po necie szukalem.

Pamietam jak z kolegami se po 2 najemników wybieralismy i kazdy sie osobno ruszal :P
Nigdy nie przeszlismy Jaggeda 2
no koniec offtopa

Odpowiedz do tematu