Od dnia dzisiejszego, tj. 03. lipca 2007 r. uruchamiamy system dobrowolnych dotacji dla serwisu Liberate Arulco. Jeżeli spodobał Ci się nasz serwis, możesz nas wesprzeć dowolną kwotą. Utrzymanie serwera kosztuje około 200 złotych rocznie. Wpłaty są absolutnie dobrowolne, w ten sposób wyrażasz swoje poparcie dla naszego serwisu.
Dawno tu nie zaglądałem ale wróciłem (hura, wszyscy sie cieszą i radują ).
Jeśli chodzi o wsparcie, to w razie wszelkiego rodzaju problemów z utrzymaniem serwisu, moge zaproponować troche miejsca na moim hostingu, bez żadnych zobowiązań ofkorpse. Mam tam sporo wolnego i niepotrzebnego miejsca, wiec no problemo.
Przy okazji, chciałbym też zaproponować swego rodzaju współpracę. Właśnie z kumplami otwieram serwis o tematyce RPG i innych gier także, więc jeśli administracja byłaby zainteresowana wymianą banerów itd to zapraszam serdecznie na mail admin@vipteam.pl lub shnitzel@vipteam.pl
Na razie nie bede sie reklamował, żeby nie było
P.S. Ewentualnie GG (9157943) ale może mnie nie być, bo na gadu często nie siedze. Ale spróbowac warto :P
_________________ "Śmierć miliona jest tylko statystyką,
śmierć jednej osoby, to prawdziwa tragedia"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum