Wiem wiem, pamiętam o tym . Doszedłem do wniosku że spotkania nie muszą się odbywać zawsze w tym samym dniu, dlatego proponuje sobote ponieważ wtedy będe napewno, a niedziele napewno mnie nie będzie. Próbuje zamienić na swoją korzyść bo nie chce opuścić kolejnego czatu .
Jak chcesz ale zemsta będzie kwaśna (czy tam słodka nie wiem )
Ale tak poważnie: jeśli nikt nie ma nic przeciwko proponuje przenieść to na sobote. Bo przecież komu będziecie zadawać te pytania skoro będą tylko dwie osoby z LA Section ? Dwie osoby to stanowczo za mało!
hmmm a moze by tak podwojny temat : kiedy juz zadamy pytania czlonkom LA Section to mozna byloby pogadac o tym ich modzie tzn. modzie naszych userow. co wy na to?
Cytat:
jeśli nikt nie ma nic przeciwko proponuje przenieść to na sobote.
jak najbardziej sie zgadzam! w poniedzialek trzeba isc do szkoly/pracy, a zarywanie nocki przed kompem w niedziele bynajmniej nie pomaga we wstawaniu
[ Dodano: Sro 30 Mar, 2005 ]
Szadou napisał/a:
Lenowym sobotoczatowcom stanowczo mówimy NIE!
niestety Szadou musisz sie dostosowac, bo inaczej stwierdzimy, ze unikasz odpowiedzi na nasze pytania !
_________________ "Is there life after death? Trespass here and find out"
napis przed polem minowym
jak najbardziej sie zgadzam! w poniedzialek trzeba isc do szkoly/pracy, a zarywanie nocki przed kompem w niedziele bynajmniej nie pomaga we wstawaniu Wink
A co problemy ze stawaniem :) Mi to lata czy sobota czy niedziela
scooly ma rację, co z tego, że temat brzmi "gadamy o LA i nowym modzie", skoro i tak za pare minut zejdzie na "blablabla, co jesz na kolację?" . a więc skoro chcecie taki topic, to ja się dostosuję (i tak pewnie znow bedzie offtop ).
a co do soboty, to jak najbardziej good... dalej nie zmieniłem zdania
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-03-30, 17:35
Jak już sobota to może troche póżniej :) np. 21:00 ? Jak zawsze będzie 10 min gadania na tzw. temat, a reszta to bedzie jazda dowolna ( czyli offtop ;)
Ostatnio zmieniony przez Paweł 2005-03-30, 17:40, w całości zmieniany 1 raz
OK, tak więc główni zainteresowaniu wyrazili zgodę na przeniesienie spotkania.
Proponuję się na chwilę skupić (wiem, wiem... może zaboleć ale gwarantuję, że warto) i przeczytać ZE ZROZUMIENIEM (to jeszcze trudniejsze) :P poniższe zdanie :
Kolejne spotkanie w ramach "chat meeting" będzie podzielone na dwie, niezwiązane ze sobą części:
hmmm jak dla mnie jest to dosc dziwna hybryda
dlaczego? no coz pytania dla LA section skoncza sie najpozniej o 20:30, a jak lud (czyli MY) sie 'rozbryka" ;) to juz nie zdolacie raczej wpuscic tematu o modyfikacji...
ale co mi tam, ja zjawie sie na 90% (gdyz moge sie "zasiedziec" przed warem ^^) i to wy jestescie adminem towarzyszu Scooly :D a wiec robta co chceta !
_________________ "Is there life after death? Trespass here and find out"
napis przed polem minowym
@Len
Możliwość taka zawsze istnieje. Pytanie jednak brzmi: jakim kosztem?
Mi osobiście nie chce się już rejestrować nowego pokoju, stawiać na nim nowego bota (eliot_bot rules), być na każdym spotkaniu i umieszczać rozmowy na forum...
no nie wiem...
wieści o Papiezu śledze na bieżąco, sądze że nie ma co łączyć tego Dramatu z L.A..
według mnie spotkanie powinno sie odbyć ale jak chcecie...
[niech nikt mi nie zarzuca brak szacunku czy coś.. po prostu moge ogladać TVN i siedziec na czacie a w między czasie sie wzruszać i modlić]
_________________ Samo zwycięstwo nic nie znaczy, trzeba umieć je wykorzystać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum