Czat zakończył się już jakiś czas temu, było to chyba najkrótsze spotkanie w historii. Z jednego głupiego powodu... nikt nie wymyślił tematu spotkania przez co nie było o czym gadać.
Ale mimo to dowiedziałem się wiele oszałamiających komentarzy od kilku użytkowników . I czat uważam ze średnio udany
Rozumiem. +1 dla Ciebie i Pana Conrada.
Za co? Za pisanie NA ZŁOŚĆ SCOOLY'EMU jako GOŚĆ.
Wyraziliście już swoje zdanie na temat GOŚCI na forum w dość jednoznaczny sposób.
"Tydzień dobroci dla gości" - aż tak Was to boli że musicie tak manifestować Wasze niezadowolenie?
panem to jeszcze nie jestem;p
ponawiam pytanie Pawła[z własnego konta żeby nie było] czy będą jeszcze jakieś czaty, pradziwe a nie ala "księga zażaleń"??
_________________ Samo zwycięstwo nic nie znaczy, trzeba umieć je wykorzystać.
@Conrad: Jeśli to sytuacja się nie powtórzy, to czaty raczej też normalne będą. Bo właściwie czego więcej możnabyło sie spodziewać po tym ostatnim czacie.
taaa czyli następny czat za dwa tygodnie...
Nie wiem co miałeś na myśli mówiąc normalne??
A możeby zrobić następny czat za tydzień jako powtórke tego, bo to co było ostatnio to nawet "stypą" nazwać nie można
_________________ Samo zwycięstwo nic nie znaczy, trzeba umieć je wykorzystać.
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-04-26, 08:47
chodziło mu narmalnie, czyli z eliotem_Botem, z tematem, itd.
Według moich moich obliczeń wynika że czat powinien być jutro . A tu nadal żadnych propozycji na temat, czy czat wogóle się odbędzie? Jeśli tak, to mam nadzieję że w niedziele, bo jutro mnie napewno nie będzie .
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-05-06, 22:54
to już pora na czata !
niech ktoś wymyśli niezły temat na rozmowy czatowe
No właśnie ale czy czaty muszą być tematycznie związane z JA 2 ????
Dlaczego nie możemy sobie pogadac na zwyczajne tematy np. " dlaczego Lepper musi wygrać wybory" ?????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum