Właśnie zainstalowałęm najnowszą wersje 2.4 o ile się nie myle i mam mały problem bo naiśnięciu opcji deployment i przejściu do zakładki missions i naciśnięciu deploy nic się nie dzieje.
Za to w opcjach gry na necie wszystko działa.
Ktoś pomoże ?
witam wszystkich AA-owiczów
Paweł solidaryzuje sie z tobą przez to badziewne 2.4 fragrate mi spadł o 0.15
2.4 jest pełna lbugów na serwach rzadzą cheterzy i bugerzy mimo to ściągajcie i instalujcie bo im wiecej uzytkowników tym szybciej beda wychodzily nowe wersje Pawel jak Ci sie podobaja 4 nowe mapki ??mi nie bardzo po tej 2.4 pingi skoczyły w góre i wymagania zeby po ludzku pograc to conajmniej 1,5 ghz i 512 ram i gf4mx(hah ja mam od nie dawna radeona 9550) Paweł weisz ze podobnie z w 2.4 pojawil sie wbudowany autoaim(niazamierzony ,pozostałoSci po kodzie unreala)dlatego tak teraz "z dupy hedy lecą"
solidaryzuje sie z toba
HOOOOOOOOOAH
_________________ Przed Panem bogiem, był tylko Microsoft!!!!;-(
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-07-18, 17:55
jak już mówiłem, 2.4 jest do dupy i pograłem w nią 10 min :) więc nawet nowych mapek nie przetestowałem ;)
jak już mówiłem, 2.4 jest do dupy i pograłem w nią 10 min :) więc nawet nowych mapek nie przetestowałem ;)
Wisz Paweł ty sie bierzesz do tego czego nie umiesz ja jakoś Grałem w 2,4 nie powiem jest troszeczke zabugowane ale grać sie więc Paweł nie pchaj sie tam gdzie cie niechcą!!!
_________________ Daj mi Punkt "Pomógł" jeśli ci pomogłem
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-07-18, 22:05
jak nie umiem to sie moge tego nauczyć
co do AA to gra jest fajna i polecam ją wszystkim i czekam na 2.5 :)
Cytat:
Wisz Paweł ty sie bierzesz do tego czego nie umiesz ja jakoś Grałem w 2,4 nie powiem jest troszeczke zabugowane ale grać sie więc Paweł nie pchaj sie tam gdzie cie niechcą!!!
pisz troche zrozumialej, bo za bardzo nie rozumiem co do mnie piszesz :P
ostatnio dostalem fake-linka z filefrontu od kolegi (wersja 2.5) na file froncie jest szybciej niz na oficjalnej stronie gry(kolejny lol)jak będe mial linka to podrzuce na forum chyba nie złamie regulaminu paweł???
_________________ Przed Panem bogiem, był tylko Microsoft!!!!;-(
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-07-19, 12:56
ta gra jest darmowa, więc nie łamiesz regulaminu :)
co do wymagań to grałem w to na Celeronie 1.2GHz, jakieś 256Mb i jakaś karta (nie wiem, chyba GeForce 32Mb). I na dzień dobry mapka musiała się wgrać do pamięci, podobnie jak dĽwięki (pierwszą minutę było jakieś 1FPS, potem było normalnie - a, jeszcze jedno, na treningu, czyli z laserami, giera chodził znacznie lepiej niż na real ammo - nie muszę dodawać, że wszystko było LowDetails).
sama gra fajna, ale z pingami jest kiepsko - masz jakiegoś łosia na celowniku, szyjesz do niego z karabinu maszynowego i... nie trafiasz Tak więc bez solidnego pingu nie ma co startować :(
To byla wada wersji 2.4. Misji w ktora chcialo sie zagrac trzeba bylo szukac w oknie wszystkich serwerow i dopiero z tamtad dalo sie wskoczyc. To bylo jednak dawno i nieprawda, a obecna wersja 2.6 hula i buczy. Moim zdaniem jest najbardziej dopracowana z wszystkich dotychczasowych. Juz za niedlugo pojawi sie natomiast wersja 2.7. W wersji tej po raz pierwszy bedzie mozliwosc zagrania w trybie co-op Bedzie to tez pierwsza AA, w ktorej oddano graczom do dyspozycji pojazdy - Humvee z systemem CROW tj karabinem kalibru 12,7 mm zamontowanym w wiezyczce sterowanej z kabiny za pomoca joysticka. Przeciwnicy w trybie co-op rowniez zostana wyposazeni w bron pancerna (T-62, BTR-60, BMP-1). Aby sprostac temu wyzwaniu amerykanscy GI dostana do reki najnowszy wprowadzony na wyposazenie pocisk przeciwczolgowy - JAVELIN.
Inne nowinki to nowe mundury (Digital Camo ACU), oraz nowe oporzadzenie (m.in camelbacki). Bedzie to przedostatnia wersja AA oparta o silnik Unreala 2.5 (po niej pojawi sie jeszcze 2.8). Za oklo rok ujrzymy natomiast America's Army 3.0 (na silniku Unreala 3), ktora bedzie wedlug tworcow gra stworzona prawie calkowicie od nowa. oprocz tego trwaja prace nad America's Army Real Heroes - konsolowa kontytnuacja America's Army - Rise of the Soldier . Tym razem gra jest zapowiedziana na XBOX 360, ale mysle ze nalezy sie jej spodziewac rowniez na PS3.
[ Dodano: 2006-09-16, 15:58 ]
Od wczoraj jest do sciagniecia najnowsza i dlugo oczekiwana wersja AA - 2.7 Overmatch !
Wybaczcie że odkopuje dość stary temat ale wasz druh boróh potrzebuje pomocy. Jak ustawić żeby wypakowały sie gówną z instalką do innego dysku niż systemowy?? Ja nie mam tam miejsca i nie moge wrzucić
No to i ja odkopie :) Od razu sie pochwale, że byłem swego czasu członkiem =]BA[= Blood Angels 2'nd Team, jednego z najlepszych polskich klanów AA, jeszcze w czasach AA v1.9 i 2.0. Teraz z niecierpliwością oczekuję na wyjście 3.0, śliniąc sie gdy w moje łapki wpadnie jakikolwiek news dotyczący nowej wersji, że już o ekstazie przy oglądaniu zapowiedzi nie wspomne Ktoś z was jeszcze gra? ;>
_________________ "Śmierć miliona jest tylko statystyką,
śmierć jednej osoby, to prawdziwa tragedia"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum