Serwis zawieszony do odwolania. Jesli chcesz pomoc - wypelnij ankiete.
Forum dyskusyjne poświęcone serii

JAGGED ALLIANCE

Nawigacja: « Poprzedni temat | Następny temat »

The Fall: Last Days of Gaia
Autor Wiadomość
moteel

Wysłany: 2006-07-24, 12:09

tez wlasnie wszedlem w posiadanie tej gry /thnx snick ;]/ i co polecam zmienic zeby gra chodzila plynniej:

- rozdzielczosc przestawic na tryb 16bit (mielem 800x600 32bit > zmienilem na 1024x768 16bit)
- wylaczyc cienie

o dziwo po zmianie tych dwoch ustawien gra chodzi mi plynnie czasami tylko przycina gdy cos wczytuje

co do samej gry to brak dzwiekow NPC, podwladnych robi dziwne wrazenie - jest po prostu za cicho, co prawda leci muzyczka w tle, ale osobiscie wole wlaczyc winampa

svean 

Wysłany: 2008-04-16, 12:16

Mam pytanko - czy ktoś może grał w The Fall: Last Days of Gaia??
Generalnie gra wygląda jak połączenie Hired Guns (czy sequela JA2 pod inną nazwą) i Fallouta - czyli całkiem ciekawie - pytam czy warto ;)

Jak ktoś chce zobaczyć coto podaje stronkę (jest wersja polska ale mocno okrojona)
http://www.the-fall.com/e/index.php

I jeszcze jedno pytanko - czy ktoś może zna jakieś podobne gry do JA2 - tzn turówki (lub sub-turówki) taktyczne? Nalepiej oprócz poniższych (nie wszystkie to klony JA2 ;)):

Hired guns - Jagged edge
Field ops
7.62
Brigade 5

Ew - którą z powyższych polecacie ;)

Albert115 

Wysłany: 2008-04-16, 14:35

Ja posiadam The Fall oraz Brygade E5 i z przykroscia musze powiedziec ze gry nie spelnily moich oczekiwan. Sa to poprostu sredniaki nic specjalnego zato warto odpalic/kupic starego dobrego Silent Storma w razie watpliwosci link: http://www.gry-online.pl/s016.asp?ID=1679

svean 

Wysłany: 2008-04-18, 07:38

Już bardzo dawno nie bawiłem się w Silent Storma, a gra rzeczywiście w sumie niezła... gdyby tylko plansze były większe :P

A Last Days jeszcze wypróbuje ;)

Albert115 

Wysłany: 2008-04-18, 10:58

The Fall jest poczatkowo nawet fajny ale dosyc szybko mi sie nudzi a co do grafiki to nie moge sie czepiac bo gralem jeszcze na gforce 2 wiec fajnie ze wogle poszlo. A co do SS to pod koniec gry zwalili z tymi pancerzami.

Odpowiedz do tematu