Słyszeliście już o planach wydawcy GTA:SA w Polsce? Nie? to radzę usłyszeć (ewentualnie przeczytać ). A mianowicie - gra mam pobić rekordy cenowe, ustanowione przez Doom'a III i kosztować... uwaga, uwaga... 260 zł . Ową cenę zapłacą ci, którzy zdecydują się na edycję kolekcjonerską (tylko 3000 kopii i miesiąc przed wejściem na półeczki sklepowe samej gry). Może warto się zastanowić, kto wyda na gierkę więcej niż 60 zt w dobie eMula itd ... Ja w każdym bądĽ razie jeszcze nie wiem, ale wątpię, iż będę to ja
No to chyba z byka spadli, jeśli myślą że ktoś kupi grę za 260 zł A ja głupi myślałem że gry bedą już z czasem coraz tańsze, a tu takie coś. Chyba sobie obliczyli ilu maniaków, którzy są zdolni przez miesiąc głodować, jest w Polsce. Słowem ci panowie na biznesie się raczej nie znają...
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-06-10, 12:38
:P
Ostatnio zmieniony przez Paweł 2005-09-19, 18:32, w całości zmieniany 1 raz
[ Dodano: 2005-06-10, 14:56 ]
sry za błąd :P troche człeka nie było przed kompem, a tu tyle nowości :D
oczywiście gra z neta działa :) tylko poczekam sobie na wersje pl :)
No to sobie jeszcze z miesiąc conajmniej poczekasz.
(Bo nie wierzę, że ktoś kupi wersję kolekcjinerską za 260 zeta, tylko po to żeby udsostępnić ją na necie :P)
_________________ The Sixteenth Six-Tooth Son of Fourteen Four-Regional Dimensions...
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-06-11, 13:26
Ostatnio zmieniony przez Paweł 2005-09-19, 18:33, w całości zmieniany 1 raz
Jeżeli komuś nie zależy na polskiej wersji językowej, a na niskiej cenie, to GTA: SA można nabyć na aukcji (allegro) już za 25 zł. Łatki polonizujące powstaną napewno, a taka gra za 25 zł (+ transport ) to niezła okazja w porównaniu do 260 za polską kolekcjonerkę...
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-06-13, 16:09
Ostatnio zmieniony przez Paweł 2005-09-19, 18:33, w całości zmieniany 1 raz
No na aukcjach widziałem już handel "kopiami bezpieczeństwa" (a na dole małym drukiem - kupowanie nie posiadając wersji orginalnej jest nielegalne itp.), jednak na jednaj aukcji nie ma takiego ostrzeżenia, sprzedawca zamieszcza nawet zdjęcie pudełka, jeśli to coś znaczy (dla mnie mało, bo zameiszczenie takiego zdjącia lub jego spreparowanie, to nie problem...)
Na filelist.org GTA: SA jest już od 7 czerwca i dziwnym trafem cały czas jest najbardziej obleganym plikiem :P A ten kto to kupi za 260 zł jest pomylony, lub nie ma co robić z pieniędzmi . Jakby kosztowała jakieś 90 zł to miałaby wieeeeelu nabywców w Polsce. Inym minusem jest wydanie jej tylko na dvd. Ten kto nie ma napędu może zadowolić się jedynie odpaleniem obrazu przez np. Alcohol 120%
_________________ Iron Squad
And the sanity assassin
Is coming down to steal your mind
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-06-14, 20:44
Ostatnio zmieniony przez Paweł 2005-09-19, 18:34, w całości zmieniany 1 raz
a co do gta sa gra jest wyśmienita i nie jest przereklamowana
Napisał tan, co popełnia najmniej błędów ("no co, jestem dysgrafikiem"... ).
A tak ogólnie, to czekam na kopię zapasową, którą mi kumpel miał przygotować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum