zależy w jakim języku to masz?
jeśli w pl to chyba sie nei da u mnie nei chodzi na pl miałem 1.04 teraz mam 1.05 i nadal nie chodzi tylko na ang. wersji pójdzie
wpisujesz jako kod osobisty 90210 i masz już najemnika, którego wcześniej zrobiłeś
_________________ Samo zwycięstwo nic nie znaczy, trzeba umieć je wykorzystać.
Mam polska wersje normalnie robie tak tworze IMP zeby był plik IMP.dat nastepnie wchodze do edytora daje open daje tego mojego goscia z gry i zmieniam mu staty daje save i nic..... A jak stworze go przed grą i wpisuje 90210 to jest komenda Ze nie ten kod
no właśnie, nie pójdzie Ci na polskiej ale jeśłi na polską zainstalujesz sobie mod UC to nie bedzie żadnych problemów:) no cóż jak zwykle najlepsze rzeczy są dla anglików czy amerykanów
_________________ Samo zwycięstwo nic nie znaczy, trzeba umieć je wykorzystać.
Mam polska wersje normalnie robie tak tworze IMP zeby był plik IMP.dat nastepnie wchodze do edytora daje open daje tego mojego goscia z gry i zmieniam mu staty daje save i nic..... A jak stworze go przed grą i wpisuje 90210 to jest komenda Ze nie ten kod
A nie prościej użyć JAPE?
_________________ The Sixteenth Six-Tooth Son of Fourteen Four-Regional Dimensions...
_________________ The Sixteenth Six-Tooth Son of Fourteen Four-Regional Dimensions...
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-02-12, 16:42
U mnie JAPE nie chce się właczyc! Wyskakuje komunikat : Unable to start the aplication. The Microsoft virtual machine cannnout be found. Klasa niezarejestrowana. Mam winde XP pl.
U mnie JAPE nie chce się właczyc! Wyskakuje komunikat : Unable to start the aplication. The Microsoft virtual machine cannnout be found. Klasa niezarejestrowana. Mam winde XP pl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum