Zdjęcia można zgłaszać przez 2 tygodnie (27.01.2005 - 10.02.2005)
a głosować jeszcze przez kolejny tydzień (do 17.02.2005).
Jeden użytkownik może max. wysłać 3 zdjęcia.
To zdjęcie, które w dniu zakończenia konkursu (tj. 17 lutego o godz. 22:00) będzie mieć najwyższą ocenę wygra a jego autor otrzyma w nagrodę:
- możliwość ustawienia sobie dowolnej rangi na forum
- możliwość umieszczenia na stronie głównej LA własnego bannera
PS. Jeśli macie jakieś własne propozycje np. co do samych nagród to walcie śmiało - jesteśmy otwarci na wszelkie pomysły.
Możecie tutaj dyskutować do woli o konkursie.
[ Dodano: 2005-01-29, 15:52 ]
Zapomniałem dodać - banner będzie widniał 2 miesiące i będzie umieszczony na stronie głównej LA na samym dole.
[ Dodano: 2005-01-29, 22:31 ] Jagged Alliance World http://ja2.wz.cz :
Zaczyna robić się coraz ciekawiej. Nie zawiedźcie nas i pokażcie co Polak potrafi ;)
No tak.. Teraz wiedzą o nas już wszyscy fani JA na kuli ziemskiej. :D
Na Waszym miejscu wysyłałbym tyle screenów ile wlezie ;)
I tym sposobem z małego konkursiku na fajne zdjęcie zrobił się ogólno-światowy mega-konkurs :D
Podczas gry klikamy na klawisz "Print Screen" (znajduję się na samej górze po prawej stronie klawiatury) i tym samym tworzymy zrzut ekranowy.
Plik jest zapisywany w katalogu głównym gry z rozszerzeniem *.tga.
Teraz odpalamy jakiś dobry program graficzny w celu przekonwertowania tegoż formatu na 'bardziej przyjazny' (czyli zajmujący mniej miejsca) format *.jpg, *.png lub *.gif.
Jeśli nie posiadasz takiego programu możesz ściągnąć sobie Irfan View i za jego pomocą dokonać wyżej wymienionej czynności
(otwieramy program, bierzemy 'open', wchodzimy do katalogu głównego gry i wybieramy interesujące nas zdjęcie; następnie bierzemy 'save' i zapisujemy je jako plik *.jpg).
Tak przygotowany plik jest gotowy do wysyłki. Jeśli rozmiar będzie zbyt duży można go zmniejszyć poprzez suwak "quality" (im mniejsza tym gorsza jakość lecz mniejszy rozmiar).
hmm tak przegladam te screeny - czyzby moj sie nie spodobal bo byl obciaty? teraz mam rowno 5 :(. W kategorii : najgorszy screen na konkursie bezapelacyjnie zwycieza KHOTAR! :D
i przy okazji
Cytat:
możliwość ustawienia sobie dowolnej rangi na forum
jak to mozliwe skoro na forum nie ma (jeszcze) rang? widze ze w trybie przyspieszonym wprowadzacie ^^
_________________ "Is there life after death? Trespass here and find out"
napis przed polem minowym
jak to mozliwe skoro na forum nie ma (jeszcze) rang? widze ze w trybie przyspieszonym wprowadzacie ^^
No właśnie... - i tu tkwi cała wartość nagrody. Nikt (poza L.A. Section) nie może mieć na forum żadnej rangi... a osoba, która wygra owszem :-) i to dowolną...
No właśnie... - i tu tkwi cała wartość nagrody. Nikt (poza L.A. Section) nie może mieć na forum żadnej rangi... a osoba, która wygra owszem :-) i to dowolną...
yyy...ale to moze lepiej poczekać z ewentualnymi nagrodami do wprowadzenia rang?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum