Vieri, I co chciałeś przez to osiągnąć? Zebrać oklaski od tych którzy nie grali w B2B za mnóstwo nowych broni? Bronie nie zajmują wiele miejsca na dysku. Zrobienie kilku własnych broni nie jest trudne.
No niewiem, czy to dobry pomysł robić mod`a na mod`a.
ja oczekuje tylko UC PL i Wildfire
Wszystko ładnie pięknie, ale zauważyłem iz od dłuższego czasu w swoim podpisie kilka odób ma coś podobnego do mojwgo nicka. Czy to tylko zbieg okoliczności ?
Wszystko ładnie pięknie, ale zauważyłem iz od dłuższego czasu w swoim podpisie kilka odób ma coś podobnego do mojwgo nicka. Czy to tylko zbieg okoliczności ?
Hehe to tylko taki trik, tam gdzie ty widzisz w podpisach swój nick ja widze swój i tak dalej.
Vieri: Skopiuj już lepiej kilka broni z MODów, i wklej do swojego.
Vieri podoba mi sie twój pomysł na mod, mapa też jest fajna tylko bez żadnych nakładek na B2B bronie i tak nie wyglądają jak byś chciał bo M4A1 nie wygląda jak FN-F-2000!!! Moja porada jest taka WeĽ sie do roboty i zrób Moda na zwykłego UB!!!!
_________________ Daj mi Punkt "Pomógł" jeśli ci pomogłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum