Fabuła zapowiada się ciekawie. Dobrze zrobione może wciągać niczym "Ciudad Trujillo" (czy jak to sie tam pisało...).
Życzę powodzenia i mam nadzieję, że mod okaze się strzałem w dziesiątke (choć to konkurencja )
_________________ Gość, zapraszam Cię na:
www.mglawicamocy.pl
Forum Storytellingowe osadzone w świecie Gwiezdnych Wojen
gonzo_68 Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lis 2004 Posty: 227
Wysłany: 2005-12-15, 15:26
Nic nowego pod słońcem, jak mawiali starożytni. Ledwo odnalazłem walizkę z kodami do rakiet (chyba) konwencjonalnych w B2B, a już trzeba szukać tej, która odpali atomówki. Kiedy najemnik znajdzie czas na odpoczynek (nie myślę o tym wiekuistym)?
Mam też pewne wątpliwości co do początków akcji. Zjawił się sobowtór generała z jego identyfikatorem - zgoda. Dzięki temu nikt nie podjął innych procedur sprawdzenia gościa, a jest parę sposobów. Jednak taki oficjel wojskowy lub cywilny nie pójdzie z "atomową walizeczką" sam. Jest kwestia "zdjęcia" jego obstawy, albo jej podmienienia. Dalej jest jeszcze ciężej. Sprawa się wydała i właściciel ma spore pole do popisu: zmiana kodów, rozbrojenie rakiet z głowic bojowych. Jak nowy "właściciel" będzie monitorował te działania? Może zagrozić użyciem tej broni, ale będzie dysponował ograniczoną ilością CZASU. Rakiety fizycznie wciąż są w rękach armii, a ta zapewne ma jakiś plan B.
Nie marudzić, jest gut. A przynajmniej nie jest Ľle... A fabuła pewnie zostanie poddana pewnym zmianom, więc jest szansa, że tych luk w niej nie będzie.
www.mglawicamocy.pl
Pojawiły się pierwsze screeny z MODa, są na dole strony. Jak na moje oko wyglądają nieĽle, ale twórca za bardzo się z tym spieszy, co napewno nie wyjdzie na dobre.
Screeny
Sorry, tego nie widziałem. Wszedłem tylko na stronę główną (czasu aby nie miałem) i tam tego info nie było. W sumie szkoda , ciekawe czy i jak szybko Jazz wróci do prac.
www.mglawicamocy.pl
Nom. Najpierw Gang Wars, a teraz Operacja Igła.
Co prawda GW powstanie ale jedna osoba nad nim pracuje więc nie prędko. Popuś, jedyna nadzieja w naszych projektach
Łosiu, projekt nie został porzucony, nic nigdzie takiego nie jest napisane.
Mam dobrą wiaodmość. projekt OI został wstrzymany na około 1 miesiąc z powodu spraw osobistych twórcy modyfikacji.
[ Dodano: 2006-05-18, 15:14 ]
Na oficjalnej stronie modyfikacji Legion pojawiły się nowe informacje na temat powstającej modyfikacji - Operacja Igła.
Nie wiem jak u was, ale dla mnie trochę to dziwne. Dziwna jest ta instalacja różnych sektorów, pomysł nowatorski w świecie JA, ale czy to się sprawdzi w praktyce? Jak to będzie wyglądać? Nie będziemy mogli wejść do jakiegoś sektora, w którym jak będziemy pewni można wejść, bo ten sektor się nie zainstalował? Nie wiem jak to zostanie rozwiązane, i mam co do tego duże obawy.
Fireox Pomógł: 2 razy Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 104
- Przedmioty, których nie można podnosić (zostaniesz uznany w danym miescie za wroga).
- Miasta do których lepiej nie wchodzić po 24godz.
- 6 miast
- kilka NPC'ków
- mod będzie zawierał mapę dla każdego sektora.
- podziemne lokalizacje
- pojedyncze zabudowania w wybranych sektorach
- kilka wersji co po niektórych sektorów do wyboru podczas instalacji (cztery wersje instalacyjne). Oznacza to, że po przejściu jednej wersji możemy sobie zainstalować inną.
- wybór losowych sektorów podczas instalacji. Oznacza to że instalator wybierze sobie losowo kilka sektorów do instalacji.
Ostatnio zmieniony przez Fireox 2006-05-18, 22:14, w całości zmieniany 1 raz
kilka wersji co po niektórych sektorów do wyboru podczas instalacji
Znaczy, że że po przejściu trzeba instalować na nowo moda, żeby zagrać w jego inną wersję... zdeczka dziwne... Zobaczymy jak wyjdzie w praktyce. Miejmy nadzieję, że będzie ciekawie
www.mglawicamocy.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum