Robimy [[Kategoria:Miasta w Jagged Alliance 2]] (czy jakąś tam inną, to jest podkategoria), i w polu jej opisu/edycji wsadzamy [[Kategoria:Jagged Alliance 2]] - czyli postępujemy identycznie jak z normalnymi artykułami.
Swoją drogą nie da się zrobić tak żeby nazwy podkategorii się powtarzały, tzn. żeby były zależne od swoich rodziców (np. żeby podkategoria RPC występowała w JA2 i JA2.5, nazywa się tak samo ale się różniła zawartością)?
Co do nazw, to niestety kategorie nie różnią się zbytnio od normalnych artykułów, więc każda musi mieć inną nazwę i nie ma znaczenia w jakiej nadrzędnej kategorii się znajduje...
Wyrzuć treść!!
Później wyrzuć hasło!!
Myślę że pomoże.
W ogóle nie wiem dlaczego została - już nie ma linku do niej nigdzie (granaty, granaty).
_________________ Kill them before they kill you!
Redagując JaggedoPedia'ę pomagacie sobie znaleźć informację!
Farrokh Bulsara is dead - long live to Farrokh Bulsara.
Linux can be even faster, more stable & more reliable!
Sposób już sprawdzony - działa.
Co do samych #REDIRECT to trochę dziwne, że takie strony zostają pomimo usunięcia wszystkich odnośników do samej strony z #REDIRECT. To znaczy raz zostanie usunięta automatycznie, raz nie.
_________________ Kill them before they kill you!
Redagując JaggedoPedia'ę pomagacie sobie znaleźć informację!
Farrokh Bulsara is dead - long live to Farrokh Bulsara.
Linux can be even faster, more stable & more reliable!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum