Hej, ty tam! Tak, do ciebie mówię! Chcesz dołączyć do Translation Teamu i zrobić coś dla polskiej i zagranicznej społeczności Jagged Alliance? Wiesz, że działamy już blisko rok i tłumaczymy nie tylko newsy z Liberate Arulco, ale także wiele innych anglo- i niemieckojęzycznych artykułów o Jagged Alliance i pomagamy w sprawnej wymianie informacji z zagranicznymi serwisami? A czy wiesz, że jako jedni z pierwszych dostajemy i tłumaczymy informacje o nadchodzących modyfikacjach dla Jagged Alliance? No to słuchaj!
Zanim jednak zaczniesz, upewnij się, czy:
dobrze znasz język angielski (poziom średnio-zaawansowany, FCE), DODATKOWA znajomość języka rosyjskiego bądź niemieckiego również mile widziana;
dobrze znasz język polski;
masz sporo czasu wolnego w tygodniu bądź w weekendy (powiedzmy, że godzinę, dwie dziennie);
masz zapał i chęć do pracy oraz entuzjastyczne podejście (depresje surowo wzbronione);
potrafisz trzymać język za zębami;
posiadasz umiejętność pracy w grupie i przyznawania się do błędów;
oczywiście, musisz być także fanem Jagged Alliance.
Spełniasz wszystkie powyższe warunki? To świetnie! W takim razie, napisz prywatną wiadomość do mnie (Khotara) lub napisz mi e-maila na adres khotarUSUŃ-TO@gmail.com. Możesz także skorzystać z formularza kontaktowego. W swoim podaniu zawrzyj następujące informacje:
swój pseudonim/imię
swój numer gadu-gadu i adres e-mail
poziom znajomości angielskiego bądź niemieckiego
czy miałeś już jakieś doświadczenia w tłumaczeniu, jeśli tak - jakie?
dlaczego wybrałeś Translation Team?
I tylko tyle! Dostaniesz wiadomość zwrotną poprzez PW na forum lub e-mail, od których otrzymania masz 7 dni na przetłumaczenie zawartych w nich tekstów i odesłanie do mnie (czyli Khotara). Proste? Jasne, że proste!
W takim razie, na co jeszcze czekasz!?
Ostatnio zmieniony przez KhoTaR 2007-08-06, 10:48, w całości zmieniany 17 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum