Serwis zawieszony do odwolania. Jesli chcesz pomoc - wypelnij ankiete.
Forum dyskusyjne poświęcone serii

JAGGED ALLIANCE

Nawigacja: « Poprzedni temat | Następny temat »

Zwiastuny
Przesunięty przez: scooly, 2007-05-23, 11:15
Autor Wiadomość
scooly 

Wysłany: 2006-10-26, 15:00

Dzięki uprzejmości serwisu Absolute Games mamy przyjemność zaprezentować pierwszy zwiastun gry, która miała być następcą Jagged Alliance 2.

Dla wygody użytkowników umieściliśmy zwiastun na Google Videos:
http://video.google.pl/vi...235393349039576

Zwiastun dostępny jest także w wysokiej rozdzielczości:
http://download.jaggedall...ad.php?file=398

Fyfek 
Weteran L.A.

Wysłany: 2006-10-26, 17:45

Teraz już widać dlaczego Strategy First niechciało nadal współpracować. Kiepściutka ta gra będzie, ten zwiastun tylko mnie utwierdził w moich przekonaniach że niebyła ona godna nazwy JA.

Lisiec 

Wysłany: 2006-10-26, 18:57

Trailer nie odda prawdziwego gameplay, jedyne co w tym trailerze widzimy to sekwencje strzałów itp. Grafika imo dobra, nie obrazil bym sie gdyby ja3d wyszlo

Randok 

Wysłany: 2006-10-26, 19:37

Prawdę mówiąc mnie też nie za bardzo się to podoba ( od początku ten kierunek zmian mi nie za bardzo podchodził ) Bardziej na mnie robią wrażenia zmiany jakie robią moderzy do JA2 1.13. Tam widać, że czują i mają we krwi JA.

Kyle-Simons 

Wysłany: 2006-10-27, 06:26

Mnie odepchnęła najbardziej ta muzyka, bo w JA chętniej widziałbym coś wojennego (a la JA2), a nie technopodobny mix. I przeciwnicy po zabiciu ich padają na ziemię niczym manekiny... tu też bardziej podoba mi się JA2. Mieszane uczucia.

Zzz
Gość
Wysłany: 2006-10-28, 12:19

Mało widać na tym filmiku. Lepiej prezentuje się ta wersja o podwyższonej rozdzielczości.

Na pierwszy rzut oka to mi się ta gra w ogóle nie podoba i widzę, że to nieodosobniona opinia. Przeciwnicy padają jak kłody, lepsze animacje były już w Jagged 2. Muzyka dobija moje uszy, co to kur** jest?

Stawiam ocenę 3/10.

szarikmisza 

Wysłany: 2006-10-30, 11:27

jeśli będę miał szansę zagrać, to powiem co mi się podoba. Wady też będą opisane.
Filmiku nie ocenię

Popuś 

Wysłany: 2006-10-30, 21:32

Muzyka w tle - do d***, ogólna ocena zwiastuna - prawie do d***... praktycznie nic nie pokazuje, oprócz ładnej grafiki, którą wszyscy oglądaliśmy w lepszym wydaniu na screenach. Szczerze mówiac to gdybym miał się kierować tylko zwiastunem to bym raczej nie zagrał w to to...

scooly 

Wysłany: 2006-10-31, 17:18

Polecam obejrzeć zwiastun w naprawdę wysokiej rozdzielczości, troszeczkę lepiej to wygląda.

Niestety, dla mnie także ten materiał jest wprawdzie "zwiastunem..." ale na końcu z dużym dopiskiem - "...wielkiej kichy". Mam jedno pytanie - kto to robił? Kto zajął się zmontowaniem tego badziewia w całość? Jeśli tak wygląda pierwszy, a więc najbardziej oczekiwany i pożądany zwiastun "JA3D"/"African Alliance" czy jakkolwiek inaczej tego bękarta nazwać, to jak będzie wyglądała sama gra? :placze:

Warstwa samej gry wygląda już lepiej, choć niczym co pokazali nie zadziwia a raczej zniechęca.

To jest jakaś pomyłka nie zwiastun, oczywiście IMO.

PS.
Fyfek napisał/a:
Teraz już widać dlaczego Strategy First niechciało nadal współpracować.

Pewnie jak zobaczyli zwiastun to się roześmiali, wyszli z hukiem i nikt ich więcej nie widział w siedzibie GFI :wink: ...

Popuś 

Wysłany: 2006-10-31, 17:33

Na dobrą sprawę trzeba też zrozumieć, że zrobienie dobrego zwiastunu do gry taktycznej nie jest takie proste...

scooly 

Wysłany: 2006-10-31, 19:05

Jasne, dla mnie czy dla Ciebie zrobienie czegoś takiego to nie lada wyzwanie. Ale dla profesjonalistów z wieloletnim stażem? :wow2:

Dosyć intrygujące. Może to wcale nie miało się ukazywać? Ani GFI ani ściśle współpracujący z nimi serwis A.I.M. nawet słówka o tym nie pisnęli... To prawdziwy fart, że udało mi się do tego dokopać.

scooly 

Wysłany: 2007-01-24, 14:42

news: Zwiastun JAZZ: Hired Guns

GFI Company i GFI Russia oficjalnie zapowiedziały dzisiaj swoją najnowszą grę pt. “JAZZ: Hired Guns”, która jeszcze pół roku temu miała być kontynuacją serii Jagged Alliance.

Cytat:
“A vehement struggle between extremely well trained and equipped mercenary squads will sweep across Africa like a fire storm in the near future. Use all available methods to combat for power, and become a leader of the most powerful military group in the region.”

GFI zapowiedziała także, że prace nad grą trwają bez żadnych przeszkód i bez “dokuczliwej i niepotrzebnej uwagi” zachodniego wydawcy (JA3 vs JA3D).

Razem z krzepiącą obietnicą szybkiego ukazania się gry, GFI odsłania także rąbek tajemnicy w postaci pierwszego zwiastuna - sprawdźcie sami! ;)

Zwiastun na Google Videos: JAZZ: Hired Guns

Zwiastun w wysokiej rozdzielczości (IXBT): JAZZ: Hired Guns

Lemur 

Wysłany: 2007-01-24, 17:17

Witam wszystkich!
Nowy trailer podobnie jak poprzedni nie powala jak magnum .44 :gwiazdki: , ale z drugiej strony czy to wygląda aż tak źle?. W sumie w mniejszym lub większym okresie czasu będziemy mieli 3 "Jaggedopodobne" gry. A jak wypadnie porównanie, czas pokaże:-).

scooly 

Wysłany: 2007-05-23, 11:27

To co było do tej pory w miłej i przyjaznej formie :) :

scooly 

Wysłany: 2007-07-16, 12:59

I jeszcze jeden:

Odpowiedz do tematu