Teraz już widać dlaczego Strategy First niechciało nadal współpracować. Kiepściutka ta gra będzie, ten zwiastun tylko mnie utwierdził w moich przekonaniach że niebyła ona godna nazwy JA.
Trailer nie odda prawdziwego gameplay, jedyne co w tym trailerze widzimy to sekwencje strzałów itp. Grafika imo dobra, nie obrazil bym sie gdyby ja3d wyszlo
Randok Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 162
Wysłany: 2006-10-26, 19:37
Prawdę mówiąc mnie też nie za bardzo się to podoba ( od początku ten kierunek zmian mi nie za bardzo podchodził ) Bardziej na mnie robią wrażenia zmiany jakie robią moderzy do JA2 1.13. Tam widać, że czują i mają we krwi JA.
Mnie odepchnęła najbardziej ta muzyka, bo w JA chętniej widziałbym coś wojennego (a la JA2), a nie technopodobny mix. I przeciwnicy po zabiciu ich padają na ziemię niczym manekiny... tu też bardziej podoba mi się JA2. Mieszane uczucia.
Mało widać na tym filmiku. Lepiej prezentuje się ta wersja o podwyższonej rozdzielczości.
Na pierwszy rzut oka to mi się ta gra w ogóle nie podoba i widzę, że to nieodosobniona opinia. Przeciwnicy padają jak kłody, lepsze animacje były już w Jagged 2. Muzyka dobija moje uszy, co to kur** jest?
Muzyka w tle - do d***, ogólna ocena zwiastuna - prawie do d***... praktycznie nic nie pokazuje, oprócz ładnej grafiki, którą wszyscy oglądaliśmy w lepszym wydaniu na screenach. Szczerze mówiac to gdybym miał się kierować tylko zwiastunem to bym raczej nie zagrał w to to...
_________________ Gość, zapraszam Cię na:
www.mglawicamocy.pl
Forum Storytellingowe osadzone w świecie Gwiezdnych Wojen
Niestety, dla mnie także ten materiał jest wprawdzie "zwiastunem..." ale na końcu z dużym dopiskiem - "...wielkiej kichy". Mam jedno pytanie - kto to robił? Kto zajął się zmontowaniem tego badziewia w całość? Jeśli tak wygląda pierwszy, a więc najbardziej oczekiwany i pożądany zwiastun "JA3D"/"African Alliance" czy jakkolwiek inaczej tego bękarta nazwać, to jak będzie wyglądała sama gra?
Warstwa samej gry wygląda już lepiej, choć niczym co pokazali nie zadziwia a raczej zniechęca.
To jest jakaś pomyłka nie zwiastun, oczywiście IMO.
PS.
Fyfek napisał/a:
Teraz już widać dlaczego Strategy First niechciało nadal współpracować.
Pewnie jak zobaczyli zwiastun to się roześmiali, wyszli z hukiem i nikt ich więcej nie widział w siedzibie GFI ...
Jasne, dla mnie czy dla Ciebie zrobienie czegoś takiego to nie lada wyzwanie. Ale dla profesjonalistów z wieloletnim stażem?
Dosyć intrygujące. Może to wcale nie miało się ukazywać? Ani GFI ani ściśle współpracujący z nimi serwis A.I.M. nawet słówka o tym nie pisnęli... To prawdziwy fart, że udało mi się do tego dokopać.
GFI Company i GFI Russia oficjalnie zapowiedziały dzisiaj swoją najnowszą grę pt. “JAZZ: Hired Guns”, która jeszcze pół roku temu miała być kontynuacją serii Jagged Alliance.
Cytat:
“A vehement struggle between extremely well trained and equipped mercenary squads will sweep across Africa like a fire storm in the near future. Use all available methods to combat for power, and become a leader of the most powerful military group in the region.”
GFI zapowiedziała także, że prace nad grą trwają bez żadnych przeszkód i bez “dokuczliwej i niepotrzebnej uwagi” zachodniego wydawcy (JA3 vs JA3D).
Razem z krzepiącą obietnicą szybkiego ukazania się gry, GFI odsłania także rąbek tajemnicy w postaci pierwszego zwiastuna - sprawdźcie sami! ;)
Witam wszystkich!
Nowy trailer podobnie jak poprzedni nie powala jak magnum .44 , ale z drugiej strony czy to wygląda aż tak źle?. W sumie w mniejszym lub większym okresie czasu będziemy mieli 3 "Jaggedopodobne" gry. A jak wypadnie porównanie, czas pokaże:-).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum