Dosłownie kilka godzin temu pojawiła się informacja odnośnie reaktywacji projektu "Return to Metavira".
Ma to być nowy mod do JA2, tworzony przez... Niemców ale za to w całości po angielsku ... :) Oczywiście jak na tytuł przystało w modzie mają pojawić się stare postacie i bornie z JA1 :)
Pożyjemy, zobaczymy. Postaramy się na bieżąco informować Was o newsach w tej kwestii.
Poniżej przedstawiam dwa screeny zrobione jeszcze za czasów Batmana (to był jego pomysł, jednak zrezygnował on z niego)...
YEEE NARESZCIE NARESZCIE spełniło sie to co zawsze chciałem!!
Marzyłem żeby postacie z JA powróciły, uwielbiam osobowości jak Jimmy czy Mike!!
W imie Ojca[...] Jednak położył bym nacisk na słowo ma czyli jeszcze nie jest! Jeszcze bym nie zakładał że mod zostanie zrobiony.
Screeny wyglądają profesjonalnie, chyba nawet lepsza jakość jak w UC..
P.S. W prawym dolnym rogu jest ten cały Batman
_________________ Samo zwycięstwo nic nie znaczy, trzeba umieć je wykorzystać.
Zaraz... Jak to było? Jeśli mod jest do JA2, to musi się zaczynać w A9, a jeśli do UB, to yyy, gdzieś w środku , więc z mapy można wywnioskować, że o mod do JA2,5, a nie JA2? Czy też może autorzy znaleĽli jakąś drogę "obejścia"?
@scooly
no tak ale jak dla mnie..fana osobowści najemników nie starczają tylko Kelly, Spike, Reuban, Skitz- choć to niewątpliwie jedni z moich ulubionych najemników to wciąz jak dla mnie mało
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-04-17, 18:17
jak za mało to czekaj na tego moda
co do obszaru gry to nie powala wielkością, ale również mnie ciekawi tak samo jak Snicka jak to zrobli z miejscem startowym
no właśnie... tylko 60 sektorków (co prawda tyle samo było chyba w oryginalnym jagged 1, ale jesteśmy w czasach JA2 :D), chociaż kiedyś to wystaraczło - może jeśli fabuła będzie ciekawa
a ja tam w sumie zadowole sie tym co zrobią bo wyznaje zasade:
nie umiem czegoś zrobić lepiej---> nie krytykuje---> ciesze sie że w ogóle ktoś sie pofatygował żebym ja mógł grać w moda czy to za darmo czy nie
Czy też może autorzy znaleĽli jakąś drogę "obejścia"?
To całkiem możliwe, wystarczy "trochę" pogrzebać w plikach, ja akurat na tą chwile nie wiem jak to zrobić, ale Ci z JA2MODSquad są w tym bardzo dobry czego świetnym przykładem jest JA2UC. A 60 w zupełności wystarcza, przynajmniej mi .
Ojoj... Panowie, Panowie... spokojnie, nie tak szybko..
Nie ma teraz debatować nad takimi sprawami opierając się wyłącznie na tych screenach. Są one starsze niż nasza strona! Są to przerobione obrazki wzięte żywcem z Jagged Alliance 1 - ogółem może 5 min. roboty ;) To tylko taka tandetna reklamówka żeby się ludzie cieszyli :D. Poza tym robił to Batman, który zrezygnował z projektu kawał czasu temu...
Paweł [Usunięty]
Wysłany: 2005-04-17, 19:04
Cytat:
To tylko taka tandetna reklamówka żeby się ludzie cieszyli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum